Hyvää ystävänpäivää

 Hyvää ystävän päivää blogiystävät!




Arki rullaa taas normisti. Aamun rutiineihin on tullut vaihteeksi puuro. Pakastetut marjat ja kaurahiutaleet veden kera mikroon. Avot on hyvää, helppoa ja nopeeta!


 
Ihastuin noihin muhkupipoihin. Ne on niin ihanan helppo ja nopea neuloa. Yks valmis pipo, yks puikoilla ja kolmanteen on langat… . Säärystimetkin on puikoilla, mutta niitä on tullut purettua jo pariin otteeseen kun on tullut häslättyä palmikon kanssa, joten työ on hetken ”jäähyllä”. Nyt on iskenyt neuloosi!



Kun ei ollut hilloa, mutta oli mansikoita, niin laskiaispulla onnistui näpsästi. 


Kommentit

  1. Ihanaa, että olet kunnossa taas 🧡
    Mä jo kertaalleen laitoin puikot kesälomalle, mutta otin ne esiin uudestaan - ja nyt loppui inspis. Taidan purkaa tuon lapasen tekeleen ja odottaa syksyä, rupean tekemään muuta.
    Vaikka nuo sun muhkupipotkin kyllä houkuttelee.
    La donne è mobile - eikö se käy (ajoittaisesta) neuloosista kärsiviinkin? Mulla neuloosi on vuodenaikariippuvaista 😭

    VastaaPoista
  2. Onpas siitä aikaa, kun olen täällä käynyt. Olet ahtinyt olla operaatiossa ja toipuakin. Hyvä, että arki taas rullaa. Sitä helposti kuvittelee, että arki sujuu aina. Sitten, kun esujukaan, huomaa, miten paljon kaikkea tarvitaan. Hyvää arkea sinulle jatkossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Arjen hyvyyten pystyn normisti itseaika paljon vaikuttamaan. Operaatio tuli tosiaan aika yllättäin sitten lopulta. Ukkokullan työreissu osui sitten lopulta siihen samaan syssyyn, mutta sain kyllä apuja velipojalta. Aluksi sitä oli hiukan surkeana kun yksinkertaisten asioiden kanssa tuli ongelmia ja olit yksin kipujen kanssa kotona. Kipujen helpotettua mielikin parani. Sitä pitää itsestään selvänä, että vaatteet päälle, sukat ja kengät jalkaan, puhumattakaan siitä jos joku tippui lattialle.

      Poista
  3. Ihanan positiivinen postaus - kiitos, sait hymyn huulilleni ja toivon saavani hymyn sinunkin huulille!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää