Keskeneräisiä valmiiksi ja kokeiluja

Pari neuleprojektia on jäänyt pahasti kesken. Ensimmäinen oli keväällä aloittamani neuletakki. Siitä puuttui napit ja langat oli päättelemättä keväästä asti. Ryhdistäydyin ja nyt se on valmis. Tuossa langan pätkä pinossa on vain osa. 



Vielä vanhempi projekti puuvillaneule, joka oli jäänyt kesken. Olin kutonut saman neuleen -93 tai -94. Aloittelin tosiaan jo korona aikaan tuon uudelleen neulomisen, mutta jouduin purkamaan tekeleen kun siitä tuli ihan jätti (vieläkin se on isohko) ja tuli kaikkea muuta, joten projekti jäi hautumaan. Nyt olen parina viikonloppuna sitä mökillä kutonut. Saas nähdä riittääkö tuo beessilanka… 

Jos loppuu kesken, niin sitten sävelletään vihreällä turkoosilla ja tuolla fuksialla kun lankaahan ei enää mistään saa. Note for me ”myös lankoihin pätee vanha viisaus, enemmän överit kuin vajarit”.

Kokeiluja sarjaan kuuluu osallistuminen Chefs-liveen. Se oli ehdottomasti mielenkiintoinen ja opettava kokemus, jossa meinasi tulla vähän kiirekin. Paahdettu fenkoli oli itselle uusi ruokakokeilu ja oppipa sitä jotain uutta pastan keitostakin. Hummusta ja vinegretteä tein itse myös ekaa kertaa. Parin tunnin aikana valmistimme kolmen ruokalajin illallisen.

Ehdottomasti voisin osallistua vielä uudemmankin kerran. 
Salviapastaa ja kanaa
Eton mess

 


Ostin myös nastakengät liukkaille.

Aloitin myös Isä Brownin ahmimisen Areenasta.



Kommentit

  1. Ei voi kuin ihmetellä että miten joku pystyy tekemään tuollaista käsillään!
    Käsittääkseni tuo neuletakki on aika hemmetin työläs ja olen aina ihmetellyt että miten joku osaa tehdä vaatteita. Kuulostaa kenties typerältä mutta näin tumpelona se on mulle asia joka ei mene jakeluun 😁

    Mikä tuo Chefs live - juttu oikein on? Onko se joku Youtubessa oleva videojuttu vai mikä? Ihan sillä kysyn että nuo sun kokkailusi näytti aika hemmetin hyviltä, tosin jos joutuu seuraamaan jonkun safkan tekoa videolta ja itse pitäisi pystyä tekemään samaan aikaan, niin uskon että mulla olisi siinä ylipääsemättömiä ongelmia mutta toisaalta, sieltähän saisi hyvää oppia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikaa tuohon toki meni, mutta itse työ oli simppeleitä ”tilkkuneliöitä”. Me osaamme erilaisia asioita ja itse olen keskinkertainen vasurineuloja.

      Toi chefslive oli nimensä veroinen eli live stream. Kiirettä piti, vaikka meitä oli 2 kokkaamassa. Sitä toki pystyi kelaamaan taakse päin ja ohje oli etukäteen saatu, kuten lista tarvittavista astioista. Lämpimästi suosittelen osallistumaan vaikka pienellä porukalla, niin on mukavampi tehdä.

      Poista
    2. Okei, kiitos tiedosta koska kokkaaminen on meikäläisellä vähän niin ja näin joten uusien juttujen oppiminen innostaa tietysti enemmän kokkailemaan ja kokeilemaan uusia asioita.

      Poista
    3. Tuo on myös ihan mukava ”ohjelmanumero” kavereiden kanssa. Hinta taitanee olla n. 15€. Itse osallistuin oman liiton valtakunnalliseen kokkailuun.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli