Mielenkiintoinen viikko takana

Tiedätkö mikä tuo kapistus mun kädessä on?

Se on laturi… Mun piti vielä perheen 2. auto katsastukseen, mutta kun olin lähdössä katsastuskonttorille sepä ei inahtanutkaan. Tämä todistaa, että pelkkä lepääminen ei aina ole hyväksi... Yari on lepäillyt parkkihallissa melkein 2kk, eikä todellakaan hörähtänyt pirteänä käyntiin pitkän levon jälkeen. Törkeä ”kaveri” kun sen ei olisi tarvinnut ajaa kun katsastukseen ja olis taas päässyt lepäilemään. Onneksi katsastusmies oli ymmärtäväinen puhelimen päässä.

Huomenna uusi yritys katsastukseen.
Meillä töissä hallinto muutti rempattuihin tiloihin ja siellä oli viikolla avoimet ovet. Tarjolla oli moktaileja. Olipa hyvän makuisia drinksuja, oikein potentiaalisia kesäjuomia. Minä sitten niitä kaksin käsin… ” Pidän kaksin käsin kiinni juomista niinku
Cha, cha, cha, cha, cha, cha, cha, eiEn mieti huomista ku tartun tuopista niinkuCha, cha, cha, cha, cha, cha, cha,”
Perjantaina oli meidän tiimin lomallelompsijaiset kun täällä meidän seudulla alkaa hiihtolomaviikko. About puolet meidän tiimistä lomailee ja meillä tämä on jo perinteeksi muodostunut yhteinen tapahtuma . Itselläni tosin loma häämöttää vasta pääsiäisen nurkilla.

Viime aikoina mun suosikki aamupala on ollut kaurapuuro pakastemarjoilla.

 Lumet sulaa kohisten. Teillä on hurjia lätäköitä ja paikoin oli aika hurjaakin ajella kun ei yhtään tiedä mitä lätäkössä luuraa.

Sunnuntaina mökiltä palatessa pysähdyimme herkuttelemaan entisessä lähihamppapaikassa nostalgia mielessä. Olihan lapsukainenkin saapunut iloksemme pikavisiitille. Edellisestä käynnistä hamppapaikalla on aika pitkä aika, ainakin pari vuotta.

Ostin myös kevään ensimmäiset tulppaanit. Monasti olen kimppua jo kaupassa hamunnut käsiini, mutta jotenkin en oo raatsinut ostaa aiemmin. En oo ollut kotona kuista nauttimassa tai hinta on tuntunut kovalta.
 





Kommentit

  1. Lätäköt alkaa meillä jo kuivumaankin, mutta vielä riittää lunta tekemään uusia lätäköitä. Moktaileja pitäisikin ruveta harrastamaan jatkuvan punaviinin lipittelyn sijaa. Laitan harkintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin on pahimmista lätäköistä selvitty. Kyllä se kevät sieltä saapuu.

      Nuo moktailit on hyviä ja niitä on ihan kiva tehdä. Punaviini jää mulla vähiin. Mä aina ajattelen, että nyt otan lasillisen, mutta en viitsikään lasillisen takia avata pulloa.

      Poista
  2. Teillä on hienoja perinteitä, harva perhe enää pitää kiinni niistä "koska ei ole aikaa" mutta sen mitä olen lukenut sun blogia, niin mielettömän hieno asia on se että te määrittelette keitä te olette ettekä anna maailman tulla siihen väliin. Todella isot respektit siitä. Yksi toivomus, ethän enää laita kuvia roskaruoasta koska yritän päästä siitä irti, tosin nyt kun näin tuon kuvan niin uskoni joutuu todella kovalle koetukselle....😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti roskaruuattomuus piti kuvasta huolimatta ❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Hyvää ystävänpäivää