Maaliskuu maata näyttää

”Maaliskuu maata näyttää” sanoo vanha loru, siihen siis on uskominen. Viime yönä tosi takatalvi yllätti. Perjantaina ja lauantaina vettä loikotti melkoisesti. Lauantaina toki illalla se muuttui jo lumeksi. Sunnuntai aamulla lunta olikin jo 10cm.


Nuo alemmat kuvat teksteineen on olleet luonnoksena jo varmaan 2 viikkoa, jotenkin vain ei ole saanut päiviteltyä. 

 Taidan haaveilla jo kesästä ja veneilystä kun näen tämän folionpalan purjeveneenä.

Pulu, Kyösti tai joku muu on ruvennut tosi tuttavalliseksi. Tulee ihan lähelle. 

Uhfo taivaalla vai mikä lie (no, ilotulitus oikeesti, mut näytti ihan uhfolta)
Aamupuuro töissä

Lämmintäkin on ollut, ulkoruokailu kausi avattu.



Mun onni on, että glögikausi päättyy. Tokmannilla ollut mun suosikki glögiä -50%. Mun glögikausihan loppuu vasta helteillä. 



 

Kommentit

  1. Oi että tuota varvaskuvaa.... niin hieno, vaikka itse en tarkenisi millään tallustella noin...
    Onko Kyösti saanut jotain herkkuja, kun noin tuttavalliseksi ryhtynyt....
    Meillä oli männäkesänä myös joku Kyösti ja kun morsiamen löysi pihan katajaan, niin ei muuta herätyskelloa tarvittu - kovin olivat äänekkäitä!!
    Täällä olisi glögiä tarjolla... en ymmärrä miksi sitkeimmät ystävät sinnikkäästi yrittävät muuttaa minua, ne tuo kukkia tai glögiä - vaikka tietävät, etten voi sietää kumpaakaan... kun ei kuulemma ole ihmistä, joka ei niistä tykkää.... heh heh... no, onneksi tyttären perhe tykkää, glögistä siis... sinne kuskaan... kukkia en ennätä kuskata kun ne tekee itsarin jo meille joutuessaan.
    Mutta tämä kevät ei lunta/lunta, vettä/ei vettä... on hauskaa...
    Minä hullu oikeasti tykkään ihan kaikenlaisista säistä... ei ole huonoja säitä, on vain huonoja varusteita ja mulla ei niitäkään... ulos vain... ihanan puhdasta valkoista lunta taasen vaikka enkelin tekoon... sitähän se oli tehtävä eilen lapsenlapsen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime kesänä mulla oli parvekkeella astia, jossa oli vettä. En tunnusta ruokkineeni Kyöstiä. Kai toi meidän parveke vaan on jotenkin suojaisa heille. Noi meidän Kyöstit on kovin hiljaisia, korkeintaan pienesti kujertavat.

      Tuo toki on totta, että sää kun sää on hyvä kunhan vain on sään mukainen pukeutuminen, mutta jotenkin sitä nyt odottaa jo vaan niin kovasti kesää.

      Poista
  2. Me riemuittiin lauantaina: "piha näkyy" - siis hiekkaa, nurmea, mitä kaikkea siellä onkaan. Ja sunnuntaina: "odotellaan nyt kun se aura on ajanut tuosta ohi, niin mennään sitten lumitöihin.."
    Toisaalta olen kyllä Repolaisen kanssa samaa mieltä, ei ole huonoja kelejä, aina on hyvä keli, tällaiselle laiskamadolle sopii myös ne kelit, jolloin voi kaivautua viltin alle kirjan kanssa, juoda kuumaa teetä tai kaakaota.

    Blogin kanssa on vähän samaa ongelmaa. Toisaalta olisi kyllä jutun aihettakin - olevinaan ainakin - mutta ei vaan saa sitä ulos. Olen aloittanut päivityksen vaikka kuinka monta kertaa, mutta ei se vaan lähde.. Jos vaikka tänään.

    Ihanaa kevätviikkoa! Aurinko paistaa - tänään ainakin on hyvä päivä, onhan?

    VastaaPoista
  3. Nyt on ollut hyviä päiviä säästä huolimatta 😀. Me lähdettiin sunnuntaina onneksi sen verran myöhään, että aura-autot olivat jo tiet putsanneet.

    Mukavaa kevät viikkoa myös sinne!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli