Juhannusta

 Kesäkuu on jo ylittänyt puolen välin. Värihaaste päivityksiä lukuunottamatta en vaan oo saanut päiviteltyä. Jos nyt sitten kuumepäissään saisi päivityksen juhannuksesta. 


Eilen tunsin oloni vähän väsyneeksi ja oudoksi. Päätin sitten mitata kuumeen ja iltapäivän kuume oli 37,4 ja illaksi kuume nousi 38 asti. Kuume kohosi myös tänään illalla 38, vaikka on Buranaa syönytkin. Kuumeen ja vetämättömän olon lisäksi toinen puoli nielua tuntuu kipeältä. Kurkkukipu on hellittänyt hiukan suolavettä purskutellessa.


Kaiholla olen katsonut kun perhe saunoo ja ui. Varpaat toki minäkin kävin kastamassa järveen. Onneksi palvelu ja ruokahuolto on pelannut.




Ihanaa juhannusta sinulle ja läheisillesi!

Kommentit

  1. Voi harmi - toivottavasti kuume ja kurkkukipu hellittää pian ja pääset nauttimaan tulevan viikon lämpimistä (helteisistä) päivistä 🤗 Olettehan jo lomalla ja saatte nauttia kesästä mökillä?

    Juhannus ehti mennä, mutta aurinkoista ja lämmintä sunnuntaita 🧡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vielä huominen töitä (alunperin piti alkaa jo pe, muutta hövelispäissäni siirsin). Ukkokullan lomasta ei vielä tietoa, menee varmaan heinäkuulle kun pääsee lomailemaan.
      Vielä ei ole kuume noussut ja nielukin on parempi parin päivän suolakurlailun jälkeen.

      Poista
  2. Kiitos ihanasta kommentistasi, Juhannus tosiaan meni jo ja toivottavasti kurkkukipu kuumeineen MENI MYÖS!!! Tai on edes menossa.... inhottavinta juuri kesällä, tai koska vain...
    Bikemobiili on kiva lisänimi "Pakulle".. lapsenlapset sen ristisi ja samanniminen Nalle seikkailee aina mukana.... Hamahelmistä tekivät nimikyltinkin "Pakulle" - lieko kyltti Nallen vai auton,
    vai molempien?? Hih...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuume kurkkukipuineen meni onneksi parissa päivässä. Maanantain tein vielä työpäivän ja nyt lomailen.

      Paku on ihanan nasakka ja simppeli nimi.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Hyvää ystävänpäivää