Satenkaari-haaste

Repolainen heitti pahan haasteen sateenkaaren väreistä. Koppia ottaessa ajattelin, että helposti löytyy kuvia, mutta johonkin niitä oli kadonnut. Sateenkaari kuvia on vuosien ja matkan varrelta. Aluksi ajattelin pitäytyä vain kuvista sateenkaaresta mutta Pöllön innoittamana laajensin skaalaa.

Tuli mieleen myös laulu, jossa lauletaan ”sateenkaari päättyi nakkikioskille”. Tiedätkö laulun?














Kommentit

  1. Upeita oikeita sateenkaaria ja ihania sateenkaaren värejä muualla. Värillinen suojatie vai räsymatto kävelytiellä? Hyvän mielen värejä joka tapauksessa.

    Ja kyllä - joskus nuoruudessa, hurjassa nuoruudessa, "sateenkaari päättyi nakkikioskille" 😂😂
    Torilla oli aikanaan nakkikioski, jossa oli mun mielestä parhaat porilaiset. Niitä kerran yöllä jonotettiin, kun tulikin paha olo. Silloin oli vielä puitakin siinä torin laitamilla ja puiden ympärillä penkit - niin muistelin. Ei auttanut; siihen istuin, Mursu piteli pitkiä vaaleita hiuksiani ja... no loppu on siellä sateenkaaren päässä 🙈

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo värillinen suojatie on Ruotsin puolelta. Hämärämielikuva minullakin on niistä nakkareista. Siellä oli toinen alatorilla ja toinen ihan torilla.

      Poista
    2. Kyllä, toinen oli alatorilla ja toinen torilla; siinä "Ylen" kulmalla - en nyt parempaakaan keksi.
      Siis siinä paikkeilla mistä kylän palo aikoinaan alkoi!

      Ylestä tuli mieleen Hanski Kinnunen, rauha hänelle 🧡. Luin kirjoitusta hänestä ja hän kertoi radio-ohjelma Ocsidista, muistatko sen?
      Minulla on Boycott -yhtyeen levy, jossa on nimmarit! Se on vuodelta 1987 eli aika lailla Ocsidin ensimetreiltä. Olen itse kirjoittanut kanteen jotain "31.5.1987 Ocsid, Xxx (=serkkuni) ja vielä näkymättömän kanssa".
      Odotin silloin jo Poikaa - en tiedä miten me sinne studioon silloin päästiin, enkä mitään mitä me siellä tehtiin, mutta siellä käytiin 😄😄

      Poista
    3. Ocsidista tulee enempi mieleen Ripatti, mutta tosiaan Kinnunenkin oli siinä jossain vaiheessa mukana. Silloin 80-luvun loppupuolella taisi olla uutta osallistaa kuuntelijoita lähetyksissä. Muista itsekin käyneeni paikallisessa ”Rytkyradiossa” kuten me sitä kutsuttiin.

      Poista
    4. Ripatti siellä taisi silloinkin olla 😄
      Me osallistuttiin - varmaankin juurikin "Rytkyradion"? viikottaisiin tietokilpailuihin ja voitettiinkin usein. Muut palkinnot oli aina ihan ok, mutta se korillinen colaa - sitä kun Mursu toi työsuhde-etuna muutenkin enemmän kun jaksettiin juoda 😂

      Poista
    5. Aika hauska, mäkin voitin kerran korillisen cocista.

      Poista
  2. Oih-nyt tiedän minne palaan, kun olen väriterapian tarpeessa! Niin monta upeaa sateenkaarta-jokaiseen mielialaan tai päivän ajankohtaan sopivaa, että on mistä valita! Uskomaton liipasinsormi on ollut kohdillaan - kun olet ennättänyt taivaankaaret kuvata! Värikästä Jussia toivotellen-ihanaa kun tulit mukaan haasteeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä tunnustaa, että usein sateenkaaren nähdessä nappaan kuvan.
      Piti kaivella omat vanhat Victorian putos kuvat. Niistä en löytänyt yhtään sateenkaarta. Olisiko vuoden ajalla ollut merkitystä. Olin sielä syksyllä, jolloin vesi oli monin paikoin ”matalampaa”.

      Poista
    2. Varmasti vuodenajalla on merkitystä - olitte siellä siis meidän syksyllä?
      Eli siellä on ollut kevät.... Nythän siellä oli syksy (meillä kevät, hih...)
      Sateenkaaria oli jokapuolella, katsoit minne vain - vesisumua oli myös jokapuolella.
      Olisipa ihana nähdä sun kuvat putouksilta!!
      Sinne palaa kaikella tapaa niin mielellään...

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Hyvää ystävänpäivää