Keskiviikkoa

Jihaa, ollaan jo keskiviikossa ja huomenna olisi tämän viikon viimeinen työpäivä. Ajattelin vielä huomenna pitää lyhyemmän työpäivän, kun se näyttäisi töiden puolesta onnistuvan.

Eiliseen päivään palatakseni, niin yllätin taas itseni menemällä salille sauvakävelyn sijaan. Toki sillä ankean harmaalla kelillä oli oma vaikutuskensa. Eilen siis oli kuvioissa napakka reeni, jota edellisi reilu puolituntinen juoksumatolla. Teen aika usein lämmittelyn juoksumatolla ja aika usein tulee matolle jäätyä vähän pidemmäksikin aikaa.

Mietin, että reenaankohan liian pienillä painoilla tai muuten löysästi, kun sykkeet ei nouse kovin korkeiksi. Sykkeet pyörii lähinnä 100-120.

Eilen sain valmistettua mukavasti valmisannoksia ruokia pakkaseen. Tein kaalilaatikkoa ja jauheliha-tomaatti-sipuli-valkosipuli paistosta. Tuohon jälkimmäiseen on sitten hyvä ottaa lisukkeeksi peruna, pastaa yms tai menee se salaatin ja raejuuston kanssa ihan sellaisenaan.

Tänään pitäisi valmistaa kanafileet, jotka jäi eilen valmistamatta. Tänään on liikunnasta ns. välipäivä. Korkeintaan illalla teen hiukan vatsoja ja venyttelyitä.

Ihmettelen muuten, ettei paikat tule enää kipeiksi edes tiukan reeninkään jälkeen. Mietinkin onko protskupitoisella ruokavaliolla tämän kanssa tekemistä. Miten teillä muilla?

Kommentit

  1. Vähän kummalliselta kuulostaa nuo matalat sykkeet ja se, ettei paikat kipeydy - vaikuttais siltä että treeni ei oo tarpeeks tehokasta. Itsellä treenatessa keskisyke huitelee siellä 140 kieppeillä ja esim. jalkaprässin vikoissa toistoissa nousee yli 160, mut nääkin on yksilöllisiä juttuja niin ei kannata liikaa tuijottaa muiden lukuihin. Kannattaa ensin varmaanki miettii et tekeekö tarpeeks sopivalla vauhdilla (hitaasti) ne toistot ja sit että onko painot semmoset että jaksaa ne vikat toistot juuri ja juuri. Kuntosalihenkilökunnalta kannattaa kysästä jos ei oo varma tekeekö joitain liikkeitä oikein. Tsemppiä treeneihin! :)

    VastaaPoista
  2. Mä oon itsekkin kallistumassa alhaisten sykkeiden johtuvan liian pienistä painoista.

    Mut mutta tuo lihasten kipeytymättömyys ihmetyttää, kun paikat ei tuu kipeeks esim. kahvakuulassa,jossa käytän reippaita painoja.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli