Ah, mikä aurinko

Kyllä polttelee olla töissä näillä keleillä. Mieli kirmailee jossain tuolla ulkona... Kesälaitumeen on vielä aikaa.

Tää viikko alkoi tylsästi kun eilisestä tuli liikunnan suhteen "lepopäivä" aikataulullisista syistä en päässyt salille ja illalla kun olin aloittelemassa kotitreeniä pölähti vieras tupaan. Oishan sitä tietysti voinut siinä seurustellessa treenailla ;). No, kun vieras lähti matkaan kello olikin jo kymmenen ja pääsykokeisiin lukukin painoi päälle, saati sitten yöunet...  Jos olisin tehnyt treenin heti töiden jälkeen ei olis ollut tätäkään "ongelmaa".

Haen tosiaan syksyllä työn ohella täydentämään opintojani. Pääsykokeisiin olisi luettavana 400 sivuinen opus ja pääsykoepäivä lähestyy uhkaavasti, meinaa ihan stressiä pukata. Oon haudutellu näitä jatko-opintoja jo muutaman vuoden ja nyt sitten katsoin et olis vihdoin aika niille.

Tänään ohjelmassa on kotitreeni (tavoitteena myös väh. 30min lenkki), pääsykokeisiin lukua, lapsen juhliin leipomista ja siivousta. Näinköhän saan tuon koko setin tehtyä, kun edessä olisi vielä pitkä työpäiväkin. Mulla tuntuu olevan pahana tapana kasata itselleni noita "aasin kuormia".

Vaakakin oli tänään todella suosiollinen, mutta kun ei oo virallinen punnituspäivä, niin siitä ei sen enempää ;). Tosin ensi viikon punnitus hirvittää jo etukäteen kun edessä on 3 päivän työreissu laivalla seisovine pöytineen. oon kyllä vakaasti päättänyt tehdä reissussa vähintään yhden kotitreenin!






Kommentit

  1. Tsemppiä pääsykoelukuihin! Itsellä vuosi sitten päättyi työn ohella opiskelut :) Rankkaa, mutta palkitsevaa!

    Seisovat pöydät on niin pahoja, mutta kyllähän sieltäkin niitä parempia vaihtoehtoja löytyy :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos FaerieS!
    Rankkuuden kun tiesin, niin siksi tuli hauduteltua. Nyt elämäntilanne antaa siihen paremmin aikaa, niin uskaltaa lähteä matkaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli