Karu totuus

Eilen unohtui käydä vaa'alla ja tänään siihen tuli noustua. Paljon pelkäämäni karu totuus paljastui. Poikkeamalla kolme päivää ohjeista dissasin aika lailla tähän asti saavuttamiani tuloksia. Tosin osahan sulaa muutaman päivän sisällä kun hiilari pöhö häipyy. Viikon 2. virallinen tulos oli 70,4kg ja pari päivää sen jälkeen paino oli alimmillaan 68,9kg huoh. Nyt kolmen viikon tulos on huonompi kuin tuo 2 viikon virallinen 70,8kg. Tämä olkoon taas itselleni opiksi ja ojennukseksi. HUOH.

Mittoja en ole ottanut, ne jäänee ens maanantaille. Tosin mitoissa ja painossakin alkaa tulla se vastaan, että se tietty aika kuukaudesta lähestyy.  ( Seli seli ;) )

Olen taas vakaasti päättänyt, että tämän Superdieetin jälkeen en lähde näihin tiristelyihin vaan pysyttelen terveellisissä perusruuissa. Toki esim. GFG:n perussettiä voi toteuttaa arjessa aika hyvin.

Itselleni näyttää ongelmaksi muodostuvan nämä "herkkuhetket" eli silloin häviää kontrolli täysin ja voin syödä pohjattomasti vaikka kuinka paljon. Säikähdyin lähinnä itsestäni löytynyttä bulimistista piirrettä. Tämän kanssa täytyy olla tarkkana.
Eilen tuli reippailtua ihanan raikkaassa sateen jälkeisessä metsässä ja liikuntafiilis oli täyskymppi. Tosin itikatkin oli verenhimoisina lenkillä =(.  Kotitreeni jäi eilen pääsykokeisiin luvun jalkoihin (  seli seli ).

Tänään on uusi yritys kotitreenille, mutta saattaa olla valitettava tosiasia, että pääsykoekirja vie voiton. Tässä on enää muutama päivä aikaa ja lukeminen on jäänyt aika vähälle.

Tsemppiä!




Kommentit

  1. Muakaan ei huvita enää lisädieetit vaan haluaisin mennä omia polkujani näistä opituilla perusruoilla :) Tsemppiä vaan jatkoon! Ihania selityksiä, mä niin tiedän nuo :D Mut mehän jatketaan, eiks vaan! :)

    VastaaPoista
  2. Olit kommentoinut eilen saamastani hyvästä palvelusta. Jostain kumman syystä kommentti ei näy kuin sähköpostissani. Ehkä se ilmantuu vielä sinne blogiinkin. Pistin erään toisen kommentoijan ideasta puutarhaan positiivista palautesähköpostia!

    Tuttu tunne tuo kontrollin häviäminen. Sen kanssa joutuu kyllä taistelemaan. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä!

      Kirjoittelin eilen kännykällä vastauksen oliskohan siinä ollu joku juttu, et siks menee sähköpostiin.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli