Superdieettiä pukkaa...

Kylläpä on hyvä fiilis, kun eilen sain palautettua itseni ruotuun :). Herkkuja olisi ollut kovasti tarjolla, mut mä sanoi kiitos, mutta ei!

Tänään joudun taas säätelemään työkiireiden vuoksi noita ruokia. Joudun puljaamaan välipalan ja lounaan paikkaa, kun joudun iltapäivällä menemään "lounaspalaveriin".


Kopioitu Fitfarmin sivuilta

Superdietiin ekan viikon ruokaohjeet tulivat äsken ja täytyy sanoa, että tuo ruuan määrä hirvittää ;), toisaalta eihän sitä tiedä kuinka pieniin tuo ruoka määrä viikkojen kuluessa käy.  Ennen kaikkea hirvitys kohdistuu siihen, että liikunnan taso pysyisi riittävänä. No, pysyyhän se, jos noudattaa ojallisemmin treeniohjelmaa. Tuossa treeniohjelman noudattamisessa olen lipsunut GFG ja liten aikana, toisin sanoen olen liikkunut mutta en ohjeen mukaan. Nyt satsaan enemmän tuohon kotitreeniin.

Ryhmäni tulee olemaan tuo max -10 kg. Teen maanantaiaamuna, jolloin SD varsinaisesti alkaa mittaukset ja punnitukset. Lähden siis liikkeelle uudelleen nollasta, enkä mieti Liten tai GFG:n aikaisia tuloksia.



 
Ateriat tälle torstaille:
aamupala: tuorepuuro
välipala: "omarahka"
lounas: naudanpihvi ja kasviksia
päivällinen: kanasalaattia
iltapala: "omarahka"

Kommentit

  1. Tsemppiä superdieettiin. Varmasti tuloksia tulee.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Näiden rötväviikkojen jälkeen taatusti ;D, mut haluisin päästä ihan uudelle tasolle, joten ei auta kun ottaa tuo treenipuoli tosissaan.

    Tsemppiä myös sulle!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli