Tehokasta

Pitipä sitä heti tänään käydä puntarilla katsomassa, mikä on päivän pudotus saldo... Saldo oli mahtavat 1,4 kg =D, no joo tiesinhän sen, että tuo viikonlopun roskaruokatankkaus häviää helposti.

Itselleni on tosiaan muodostunut tavaksi käydä päivittäin puntarilla heti aamutoimien jälkeen. joo, tiedän ettei välttämättä oo kovinkaan hyvä juttu kaikille. Tärkeää on tiedostaa, että paino saattaa vaihdella monestakin syystä aika paljonkin. Itsestäni huomaan sen, että jos on rötväilykausi päällä sitä vaistomaisesti yrittää vältellä vaakaa, mites se menikään tieto lisää tuskaa.

Eilen tosiaan asetin itselleni tavoitteeksi tuon 66kg, lähtöpainon ollessa 75,2 "oikeampi" lähtöpaino on varmasti 72-73 kg, joten 6 viikon aikana olisi saatava pudotettua 6-7kg, että pääsen tavoitteeseen. Uskon sen olevan aika realistinen tavoite, kun vain saan liikuttua ja syötyä ohjelman mukaan.

Havahduin oikeasti siihen kuinka nopeasti sitä painoa saa kasvatettua, mulle oli jo melkein tullut raskausarpia tästä muutaman viikon mässäilyputkesta. Argh omalle tyhmyydelle... Päätin myös, että sitten nämä dieetit saavat jäädä, jotenkin vaan tuntuu, että aiemmin opittu kohtuus syöminen on kadonnut näiden dieettien aikana.
Kokemuksia ensimmäisen päivän jälkeen...
Unen laatu oli huomattavasti parempi jo tämän ensimmäisen päivän jälkeen. Vielä ei erityistä energia buustia ole tullut, sitä tosin ei välttämättä tulekkaan; muistan taannoin kun laihduttaessani ketoosin avulla tutut hehkuttivat mieletöntä energisyyttä, mutta minä olisin voinut nukkua monta päivää putkeen.
Vilu on iskenyt ja se on merkki noiden hiilareiden vähyydestä.

Tänään liikuntavuorossa kahvakuulaa, kuntosalia ja hököttelyä juoksumatolla/veivaamista crosstrainerilla.


Ruuat:
aamupala: rahkamössö
lounas: jauhelihaa, makaronia ja salaattia
välipala: marjarahka
päivällinen: kanaa, perunaa ja salaattia
iltapala: marjarahkaa

Kommentit

  1. Tsemppiä superdieetillesi! Omalla asenteella pääsee jo hyvään alkuun, ja se taitaa siulla ollakin ihan kohdallaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anna! Asenteella on iso merkitys.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli