Ihana aurinkoinen sunnuntai

Ulkona on upea syksyinen ilma. Aurinko paistaa makeasti, tosin se ei enää lämmitä niin paljoa.


Päivä on kulunut nopsaan pihapuuhissa ja kävin reippaalla 1,5h kävelylenkillä. Fittness-messut jäivät multa nyt väliin, mutta kaikkialla ei aina voi olla. Illalla on toiveissa vielä pientä crosstrainintreeniä tv:tä katsellessa ja voisin yrittää myös kotitreeniäkin.






Kävin tänään myös lähimetsässä pyörähtämässä pikaisesti, josko löytyisi jo suppilovahveroita, mutta ne on vielä niin pieniä, ettei niitä kannata poimia. Suppilovahveroita näyttäisi tänä syksynä tulevan todella paljon. Vielä löytyi mustikkaa ja puolukatkin alkavat olla kypsiä. Täytyy ensviikonloppuna lähteä oikein kunnolla puolukkaan ja jos noi suppilovahverotkin olis kasvaneet viikon aikana sen verran isommiksi.


Ostin Profeel rahkaa tänään välipalaksi ja täytyi todeta, että se on ihan syötävää eli jatkossa voinen aivan varmasti niitä napata kaupasta välipalaksi, etenkin reissun päällä, vaihteluksi iän ikuisille protskuparskuille. Tuon Profeel-sarjan jogurtit eivät olleet lainkaan mun makuun.


Täytyy vielätähän syssyyn ylpeillä taas herkuista kieltäytymisellä. Isäntä ja lapsukainen tossa vieressä herkuttelevat suklaalla ja irtareilla, mutta mun ei edes hirveesti tee mieli.



Päivän syömiset
aamu tuorepuuro
lounas jauhemaksapihvi, villiriisiä, kasviksia ja salaattia
välipala Profeel rahka
päivällinen tonnikalasaaatti
iltapala rahka-smoothie

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli