Nettiongelmia ja kroppakrenkkaa


Hengissä ollaan.. Useampaan päivään en ole päässyt kirjoittelemaan blogia. Meinas tulla vieroitusoireita... Netti on ollut poissa melkein viikon käytöstä ja töissä on ollut niin hirvee hulabaloo, ettei oo toiveitakaan kirjoitavansa päivällä. Opiskelutkin alkoivat tähän syssyyn (se on oikeesti ihanaa, mutta työlästä). Vali vali

Viime viikon alulla alkoi ilmestyä kroppaan kremppaa, joka esti raskaan liikkumisen ja antibioottiakin tässä on vedetty nassuu. Kaikki energia on mennyr selviytymiseen. Siihen, että pystyy suoriutumaan arjesta. Nyt alkaa piku hiljaa helpottamaan.

Viimeksi kirjoittaessani jännittelin viikon painonpudotusta... Pudotusta oli, muttei, niin paljon kun olin odottanut... Ruhtinaalliset -200g. Tämä viikko ei ennakkoon vaikuta hyvältä, sillä viikonloppuna tuli syötyä "samaan konkurssiin" kaiken näköistä muka herkkua. Jälkeen päin ajateltuna joutuu toteamaan, et oliks ne suolatikut, suklaat yms. nyt oikeesti niin hyviä, että kannatti. No ei ollu!

Viime viikon liikunnat on olleet köykäisiä lenkkejä. Joo, parempi kuin ei mitään, mutta odotukset oli paljon suuremmat. No, nyt antibioottikuuri on popsittu ja netti toimii eli elämä hymyilee.

Monen muiden tavoin olen aloittanut sokerittoman syyskuun kiitos Erican innoituksen. Tosin herkuttomuuteni alkoi vasta tänään ;) ja protskupatkuja en laske, ne on "ruokaa".

Hetken mietin, josko lähtisin fitfarmin Liteen, mutta ajattelin, nyt meneväni omilla. Tietoa on, kunhan vain itsekuri/motivaatiokin taas löytyisi.

Tämän päivän syömiset
aamupala tuorepuuro
lounas kanaa, salaattia ja riisi
välipala protskupatsku
päivällinen kanasalaatti
iltapala rahka

Tämän viikon liikunta tavoite
On päästä taas kiinni kunnon liikkumisiin.












Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli