Plan B


Heti ekaks täytyy todeta, että jouduin tänään ottamaan liikuntojen suhteen plan B:n käyttöön, sillä en päässytkään salille, mutta olin päättänyt, että tänään liikutaan, niin silloin liikutaan. Pidän suunnitelmista mahdollisimman tiukasti kiinni, kun motivaatio on hakusessa. Kun on liikuntadraivi päällä voi enempi joustaa.

Tunnin setti kotona, josta raskasta crosstraininkiä puolisen tuntia ja muuta toiset puoli tuntia. Maximi sykkeet huiteli 165:ssä ja keskisykekin oli 134. Kaloreita kului reippaasti ja arvaatkaas kellä oli oikein hyvä mieli ;D.
Mulla oli viikonloppuna melkoisia mielitekoja ja ihmettelinkin, että kuinkas niitä nyt ;), mutta tänään selvisi syy eli se tietty aika kuukaudesta on tosi paha. Olen ylpeä etten tosiaan sortunut ja 2,5 viikkoa on mennyt oikein mukavasti ( ei aina niin helposti).

Tässä vasemmalla vähän "pelailua". En tiedä miten mun masu näyttää noin pömppikseltä. Yritän selitellä itselleni, että se johtuu tosta asennosta.

Oikealla syysloistoa pihalta, kyllä tuo ruska on upeaa. Täytyy toivoa, ettei viikonppuna sataisi kovinkaan paljoa, että pääsisi ihastelemaan enemmänkin syksyistä luontoa.

Hyvää yötä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli