Jutta & puolen vuoden superdieetit

Katselin eilen telkusta tuota Jutta & puolen vuoden superdieetit ohjelmaa ja aattelin että tollanen tuki ja tsemppaus olisi ollu silloin aikoinaan elämäntaparemonttia tehdessä laihduttaessa. Itseasiassa olis vieläkin...

Täytyy jossain vaiheessa miettiä hankkisiko sitä joskus ihan oikeasti personal trainerin tueksi. 

Ohjelmassa oli mielenkiintoista huomata se kasvu, joka tuossa laihdutusprojektissa kohdehenkilölle Kaisalle tuli. Tuli mieleen itsellänikin aikoinaan olleet miljoonat tekosyyt ja tuo "vastaan jullikointi", mutta kun sieltä mukavuusalueelta pääsi pois alkoi tuloksia näkyä. Isomuutos vaatii ison työn etenkin henkisesti. Laihdutuksessa se henkinen puoli jää usein liian vähälle huomiolle ja tästä syystä aika kilot hiipivät takaisin.

Tänään taitaa tulla useampi blogipäivitys ;).



Kommentit

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. mietin täs et osallistua vai ei..katotaan ..
    kattelin kans tuota eilistä ohjelmaa.aika kova tuo pt oli, mut luulen kans et se on vähän laitettu niin telkkaria varten.

    VastaaPoista
  3. Mä kävin maksamassa jo maksun ja huomenna avautuu foorumi, mutta kannattaa oikeesti miettiä onko valmis lähtemään tuohon rutistukseen. Onnistuakseen pitää uskoa siihen ja mennä "satalasissa" ainakin mun tapauksessa.

    Aika tiukka se PT oli, mut luulen et (ainakaan mulla) ei ois pehmoilu toiminu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, just miettiny et ehdinkö sit tehä itelle ja muulle perheelle eri ruokaa. ja töihin pitää ait ottaa omat eväät.
      mut se houkempi olemus ja jaksaminen olisi tavoitteena jten onko liikaa pyydetty panostaa itteensä välillä ( tosi harvoin siis)

      Poista
    2. Periaatteesa perhe voi syödä samaa ruokaa, niille vaan vähän enempi lisukkeita tai jos teet jauhelihakastiketta. Otat vaan itsellesi jauhelihaa eroon. Vähän etukäteissuunnittelua se vaati. Itseensä panostaminen auttaa pitkällä juoksulla perheittäin. Meillä on ainakin tyytyväisempiä perhe kuin muutama vuosi sitten kun äiti jaksaa paremmin :).

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli