Sataa sataa ropisee

Päivä on ollut todella sateinen ja jotenkin alavireinen. En silti ole antanut sen vaikutta päivän aktiviteettiin. Eilisen liikuntasuunnitelman mukaisesti on edetty.

Liikunnat tänään

Lähdin aamusta aerobiselle reippaana kukonlaulun aikaa, silloin ei vielä satanut. Tein reippaan puolen tunnin mittaisen kävelylenkin. Kaloreita sykemittarin mukaan näytti menneen 182 kcal ja kaloreista rasvaa oli 33%. Keskisyke oli  123 ja max. syke oli 147. Mä oon täysin iltaihminen ja se näkyy musta noissa aamusykkeissä, jotka on musta liikuntasuoritukseen nähden korkeat. Oon joskus kokeillut meneväni jumpalle aamusta ja siellä on sama ilmiö on pistänyt silmään ja kroppaan, joka ei vaan oo yksinkertaisesti "käynnistyny". Aamulenkin kruunasi joutsenen bongaus, siinä meitä aamulla taivalsi kaksi yksinäistä joutsenta. Harmi, ettei ollut kännykkää lähellä.

Kävin tänään vatsa-pakaratunnilla ja täytyy sanoa, että huh huh. Kaloreitakin kului mukavasti ja miten musta tuntuu et oon huomenna aika "pökkelö" :D. Olipas kipakka ja motivoiva vetäjä. Kyllä se vaan niin, on, että ei sitä itse saa itsestään (laiska kun on) riittävästi tehoja irti. PT:hen satsaus olisivvarmasti hyvä juttu, etenkin jos on suuria tavoitteita.

Huomenna on vapaapäivä liikunnasta, mutta muuten aktiivinen päivä.

Syömiset

Aamupala: rahkaa
Lounas: Jauhelihasalaatti ja raejuustoa
Välipala: Protskupatsku
Päivällinen: Naudanlihapihvi, kasviksia ja salaatti
Iltapala: No sitä rahkaa


Hyvää yötä!






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli