Viikkoon on mahtunut hellettä, vesisadetta ja hellettä

Ihana aurinko on lämmittänyt oikein kunnolla tällä viikolla. Lämpömittari kapusi jo yli kahden kymmenen keskiviikkona ja kuinka ollakkaan kun torstaina on vapaapäivä, niin vettä sataa. Tosin onneksi ei niin paljon, kun olin kuvitellut ja sain piha-askareita. Perjantai ja lauantaina oli aivan mahtava ilma ja ne tuli vietettyä ulkoillen.

Äitienpäivä on sujunut myös aurinkoisessa säässä. Perhe toi perinteisesti aamupalan sänkyyn. Tarjottimella oli paahtoleipä voilla, ruisleipä maksamakkaralla, tomaattia, tuoremehua, kahvia ja täytekakkua.  Päivän aikana perhe hemmotteli äitiä myös kebabilla. Tänään sunnuntaina on hölläilty "hiukan" ruuissa.

Olen melkein koko ensi viikon työreissulla. Tästä johtuen ensi viikon ruokailut ja liikunnat tulevat olemaan haasteellisia. Annan itselleni hiukan "armoa" ensi viikon aikataulujen vuoksi, mutta liikunnat jotka jäävät tältä viikolta väliin siirtyvät seuraavalle viikolle. Viikon päästä olisi tarkoitus myös aloittaa hiukan tauolla olleet juoksulenkit, nyt kun tuonne metsään pääsee juoksemaan.

Oikein hyvää äitienpäivän iltaa!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli