1. Adventti ja pikkujoulujen jälkeinen päivä

Sunnuntaipäivä on mennyt rauhallisissa merkeissä. Eilinen valvominen ja muutama punaviinilasillinen teki tehtävänsä. Päivä oli mukava, kun ei ollut kiire mihinkään ja sai olla ihan omaan tahtiin kun perhekkin oli osan päivää poissa.

Kipsuttelin ullakolle ja kaivelin sieltä joulutavaraa, lähinnä verhot ja erinäisiä valoja. Niitä sitten asettelin ja tunnelmoin itsekseni. Yleensä joulusydeemit on tullut kaivettua vasta lähempänä joulua, mutta nyt kun tietää ettei joulusta tarvitse ottaa stressiä niin joulu ehkä "kiinnostaa" enempi. Kolmisen viikkoa vielä töitä ja sitten koittaa kauan odotettu loma. 

Illalla kävin tapaamassa rakasta ystävää, jota tulee nähtyä liian vähän. Se on nää ruuhkavuodet. Toisaalta hyvän ystävän kanssa voi aina jatkaa siitä mihin edellisellä kerralla jäi, vaikka siitä edellisestä kerrasta olisi kuinka pitkä aika. Tämä ystävä on pysynyt mukana yli 35 vuotta.

Ensimmäisen adventin kunniaksi vaihdoin tosiaan "joululiinan ja -verhot", virittelin valoja ja poltin kynttilää. Valoissa piisaa; on tähteä, kulhoa, kynttelikköä, kranssia, lamppua ja lyhtyy. Eiköhän näillä saa jo tunnelmaa. Ihan kaikista valoista ei tullu vielä napsittuu kuvia :D.



Päivän syömiset on olleet semi ok. Vähän vähäselle jäi salaatti ja ruoka yleensä
Aamurahka, 
Omenatuoremehu, appelsiini
Nakkikeitto, ruisleipä, levite ja juusto
Omena
2 ruisleipää, levite, juusto, paprikaa ja mukillinen sokeritonta glögiä

Kuvassa pikanakkisoppaa, joka on tehty peruna-sipulisekoituksesta. Se tulee tosi nopsaan valmiiksi.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli