Länsirintamalla ei mitään uutta

Viikko on taas hurahtanut vauhdilla. Kuviot ovat olleet samat kuin muutamat viime viikot eli kiire, kiire ja kiire. Vielä reilun viikon kun jaksaa kiirettä, niin helpottaa ja mulla alkaa samaan syyssyyn viikon loma. Lomalla ei ole tiedossa mitään erityistä vaan ajatus on hengähtää hiukan, ehkä käydä velipojan mökillä, tehdä rästikoti ja - pihatöitä.

Eilen ehdin hetkeksi pihamaalle pakertamaan. Vein lumikolan varastoon (vaikka ensi viikolla räntää luvattiinkin), sain haravoitua pienen läntin, perattua kukkapenkkiä ja mansikka maata. Taas tuli havaittua senkin, että tunnissa saa ihmeitä aikaan.

Arki on ollut aktiivista ja aktiivisuusranneke on onnitellut lähes päivittäin, vaikken erikseen oo käynyt lenkillä tai jumpissa. Syömiset on olleet semihyviä ja ylilyönnit on vältetty. Karkkilakon päivä saldo taiyanee olla 83. Tällä viikolla on ollut jonkun verran houkutuksia ja mielitekojakin on ollut, mutta ne on vältetty. Täytyy keskustella stoppanko 90 päivään vai jatkanko 100. Haluan tehdä ennakkoon päätöksen lakon lopettamista, ettei suotta tule retkahdus fiilistä.

Mukavaa sunnuntaita!

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli