Siman laittoa


Nonnii loman jälkeinen arkipäivä alkaa olla hoidettu. Sain purettua kohtuu nopsaan akuutimmat loman aikana kertyneet sähköpostit ja postit. Otin heti kärkeen suosiolla hiukan pidemmän päivän että sain asioita mahdollisimman paljon hoidettua, kun huominen menee työreissussa ja sitä vartenkin tarvi hiukan valmistautua. 

Tämä ja ensi viikko on aika rikkonainen kun on vappua ja työreissua. Ensi viikolla pitäisi käydä Kuusamossa ja Oulussa. On ihan mielenkiintoista nähdä miten kevät on edistynyt missäkin päin. 

Tänään tein töiden jälkeen simaa. Sima oli tarkoitus tehdä jo lauantaina, mutta ehtihän sen tänäänkin. Pidän simaa hiukan kauemmin huoneenlämmössä, niin se valmistuu nopeammin. Usein olen tehnyt siman niin, että olen pusertanut sitruunanmehun joukkoon, nyt pesin luomusitruunat huolella ja viipaloin ne joukkoon.


Huomisen liikuntaohjelmassa on ainakin spinning ja venyttely. Yritän myös ehtiä kaverin kanssa kävelylle jos vain kotidun työkeikalta ajoissa. Keskiviikkona on muuta iltaohjelmaa, enkä ehdi lainkaan liikkumaan. 
 
Täytyy sanoa, että on se hassua, miten 
musta on tullut "välineurheilija", on paljon mukavampaa on lähteä liikkumaan kun saa sykkeet talteen 😄. Viime viikolla mulla oli vähän ongelmia kun Loopin laturi "reissussa" ja akku loppui kesken viikon. 

Nää mun päivitykset tuntuu jäävän aina niin myöhälle iltaan. Hyvää yötä!

Ps. Tänään teki herkkuja mieli niin turkaleesti, maltoin mieleni.

Kommentit

  1. Sima olisi ihanaa, mutta en viitsi tehdä. Sen sijaan tuo laiteriippuvuus on tuttua. Kannustavaa, kun voi seurata edistymistä. Kunhan nyt tässä joskus vielä pääsen liikkumaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säät kun paranee, niin sitä lähtee mieluusti liikkumaan.

      Poista
  2. Meilläkin on simassa sitruuna palasina, mutta kuori erikseen, poistettuna tuo valkoinen osa. Raikas juoma on tulossa, perinteinen. Varmasti laitteet tekevät liikkumisesta mielenkiintoista, on kiva seurata tuloksiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni erä simaa oli valmiina ja ihan hyvää siitä tuli kuorineen päivineen :).

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli