Kiire, mikä ihana tekosyy

Viime viikko oli melkoista hulabaloota. Työpäivät venyivät aamu kasista ilta kasiin. Arvata saattaa, että kun saa hyvän syyn, niin sitä jömähtää sohvan pohjalle kotiin päästyä. Sitä edellinen viikko meni "rauhallisissa" merkeissä selkävaivojen vuoksi. Tämän viikon kiireet onneksi näyttäisivät asettuvan 8-18 välille eli ei paha lainkaan. Tosin alkuviikosta iski flunssaoireet. Töiden jälkeen kotiin päästyä ei ole jaksanut muuta kuin lösähtää sohvan/sängyn pohjalle. Toistaiseksi oon jaksanut mennä päivät Finrexinin, Buranan ja C-vitamiinin voimin. Tänään oli suht ok päivä, joten kyllä tämä tästä.

Syömiset on olleet tällä viikolla semi ok, mutta viime viikolla muutamana päivänä tuli repsahdeltua ihan siitä syystä, että ateriavälit venähtivät. Tällä viikolla olen yrittänyt erityisesti pitää ruokarytmistä kiinni. Ulkoruokinnassa oon pyrkinyt tekemään kohtuullisia valintoja.

Hiukan ärsyttää, kun just saa liikunnan ilosta kiinni ensin menee selkä, sitten kiire ja nyt nää flunssaoireet.





Kommentit

  1. Se on raivostuttavaa, kun terveys brakaa juuri, kun on saanut itsensä liikkeelle, mutta parempi vain parannella ensin kunnolla ja jatkaa sitten.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli