Lohtu shoppailua verkossa

Kipuileva selkä on maadottanut muutamaksi päiväksi neljän seinän sisälle. Tänään olisi ollut mahtava iltameno, mutta senkin jouduin jättämään väliin selän vuoksi. Huomenna kuitenkin yrittelen mennä lääkkeiden voimin töihin. Täytyy ottaa ihan iisisti ja muistaa tauottaa.

En juurikaan shoppaile verkossa ja nykyään muutenkin tuo shoppailu on jäänyt, kun en jaksa kierrellä kaupoissa ja "nurkat" on jo täynnä. Nyt sitten sorruin, pitihän sitä jotenkin itseään hemmoitella.   Shoppailin alevaatteita ja varasin syyslomareissun eli ihan järkeviä ostoksia. 

Ennen kuin vaatteet tulevat, pitäisi perata hiukan vaatekomeroa ja laittaa komerossa kutistuneita vaatteita ylähyllylle. Osan niistä joutaa varmaan kierrätykseenkin, siínä sopivaa viikonloppuaskaretta etenkin jos sataa.

Telkkaa on tullut katsottua. Tuon kuvan "kaappasin" katsellessani Hercule Poirotia, murha Niililä Yle Areenasta. Mahtavia nuo Agatha Christien tarinat.





Kommentit

  1. Sullakin on vaatteita kutistava vaatekaappi? Missä ihmeessä myytäisi niitä, jotka suurentaisi vaatteita? Kysyn vaan.
    Mun pitäisi mennä Äitin luo varamaan matka Englantiin. Se lupasi joululahjaksi maksaa menolipun. Puolisko oli innoissaan. Paluulipusta ei ole vielä tietoa, kuka sen maksaa. Lanko kenties?

    VastaaPoista
  2. Selkäkipu on kyllä paha. Se kahlitsee kaiken liikkumisen. Itselleni paras lepopaikka selkäkipuun on ollut Sotkan 20 euron aurinkotuoli...

    VastaaPoista
  3. Sulla on muös mahtava auringonkukka.
    Mut mun mielestä vaatteita kutistavaa kaappiakin isompi ongelma on tuo, että kaupat myy nykyisin vain pelkkiä lastenvaatteita. XL-kokoiset paidatkin on niin tiukkoja ja vartalonmyötäisiä, että kaikki läskimakkarat näkyy. Tai sit jos on vähän isompi paita, niin siinä on niin leveä kaula-aukko, että rintsikat näkyy. Ei käy Possulle!!

    VastaaPoista
  4. Taitaa olla aika yleinen tuo kaappimalli, kun minullakin on samanlainen. Kukahan moisia tekee.

    VastaaPoista
  5. Ihan oikein, että hankit uusia alusvaatteita! Kunnollisilla, kauniilla alusvaatteilla on ihmeitä tekevä vaikutus, ne kohottavat mielialaa. Minun on pakko tunnustaa, että kaunis Nanson trikoomekko kutistui mahan kohdalta ensimmäisessä pesussa niin, että näytän... NO, aloitin vyötärön kavennuksen, jos se ensi kesänä mahtuisi! Nauti siis uusista kauniista vaatteista ja ihaile itseäsi peilistä, se on hyvää lääkettä kipuun. Reippaasti vaan liikkelle vaikka lääkkeen avulla.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Hyvää ystävänpäivää