Köpöttelyä

Eilinen liikunta tuntui tehonneen. Nyt sitten köpötellään etiäpäin. Vaikka liikkunut olenkin, niin eilen löytyi lihaksia, joita ei ole käytetty vähään aikaan ;). Mietin vain kuinka paljon kipeämpi olisin, jos en olisi ollut eilen venyttelyssä ja kuinka kipeä olen huomenna :(.

Tämän illan teemana oli rauhaisaa venyttelyä tv:n ääressä. No sinne tv:n ääreen pääsin vasta kahdeksan jälkeen kun töiden jälkeen oli kokous menoa.

Syömiset aamurahka, lounas puuroo, välipalapatukka, päivällis kinkku-raejuustosalaatti ja ilta smoothie eli kevyellä mennään. Juomisina ollut paljon vettä sekä teetä, kahvia ja vähän PepsiMaxia.



Kommentit

  1. Pitäiskös sanoa, että mitä se Pepsi Max sun ruokavaliossa teki?! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on sokeriton ja kaloriton juoma :D. Mun luokittelun mukaan ei herkku ;).

      Poista
  2. Jaiks. Mua ei sais juomaan Pepsi Maxia tai vastaavia ei sitten millään. Onneks ei tee limuja mieli muutenkaan, vaan juon mieluummin vettä. Vaikka onkin tyhmää maksaa esim. kaupasta ostetusta lähdevedestä, mutta joskus ei muu auta, kun on ollut niin torvi, ettei ole muistanut ottaa vesipulloa kotoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita light limsoja juon nykyään todella vähän, ehkä lasillisen viikossa. Mun suosikki on Pepsimaxin lisäksi ananas light. Tavallista limsaa en muista juoneeni aikoihin, en ainakaan reiluun vuoteen. Vesi on kyllä ihan ykkösjuoma, sitä mene 1,5-2l päivässä.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli