Ihana sunnuntai

Aamulla tuli nukuttua kohtuu pitkään, kun illalla tuli killuttua ihan luvattoman myöhään ylhäällä. Ukkokulta tekäisi meille aamurahkat ja minä keittelin itselleni kaffeet. Kaffeesta ja rahkasta nautiskelun jälkeen lähdin itsekseni ulkoilemaan. Ulkona oli aivan huippukeli vaikka pakkasta taisi olla lähes -20, mutta kun ei tuullut yhtään ilma oli oikein leppoisa. Mikään ei lataa akkujani paremmin kun samoilu metsässä nautiskelle luonnon rauhasta ja hyvää fiilistä lisäsi upeasti paistava aurinko. 


Meillä on käynyt viime päivinä paljon vieraita. Pitäsköhän ruveta keräämään jotain tietullia :).

Pakkassäässä 1,5 tunnin samoilun jälkeen menin lämpimään päiväsaunaan. Saunan jälkeen hiukan hiustenkuivattelua. Kävimme perheen kanssa syömässä meille rakkaassa Nepalilaisessa ravintolassa, jossa on aivan huippuruuat kohtuu hintaan. Aasialainen makumaailma on itselleni kovastikin mieleen.
Jälkkärilassi
Huomenna on sitten punnitus ja tsekkaus miten on lähtenyt liikkeelle. Juuri mistään en ole joutunut kieltäytymään, karkkeja lukuunottamatta. Maltilla olisi tarkoitus edetä, pienin askelin pysyviin tuloksiin.

Tämän päivän ruokailut näyttäisi jäävän 2-3 kertaan kun kello on jo kohta puoli kahdeksan ja nyt on syötynä vasta aamurahka ja tuo kana-lammasannos eikä oo yhtään nälkä.

Pimenevään i,taan kävin sytyttämässä lyhdyt



Kommentit

  1. Samaa mieltä siitä, että samoilu luonnossa on parasta elämässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni on onni asua luonnonsuojelualueen läheisyydessä missä riittää tarvottavaa.

      Poista
  2. Luonto on ihmisen paras latauspaikka, siellä keho ja mieli lepäävät. Tietulli on varmaan paikallaan, kun nelijalkaisia vieraita kulkee tontilla: hännän heilautus olisi sopiva maksu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hännän heilutus, olisi oiva maksu, tosin minulle riittäisi, että nuo vierailijat näyttäytyisivät minullekin ;).

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli