Lähtötilanteen jälkeinen punnaus


Jihaa...Ensimmäisen viikon saldo on -800g eli tavoite -500g/vko täyttyi omasta mielestä vähän liiankin kivuttomasti. Uskon, että pitkässä juoksussa tämä hiukan salliva, mutta silti säntillinen ruokavalio on oikea tie pysyvämpiin tuloksiin. Nälkäkuurit on nyt nähty.

Liikuntojen suunnittelu on tärkeää, koska on niin hirveän helppo jömähtää hektisen työpaivän jälkeen kotisohvalle, kun kotiaskareet on tehty. Tämä ja ensi viikko ovat varmasti yhdet kevään kiireisimmät työviikot ja lisäksi tällä viikolla huomiselle ja keskiviikolle "kokousmenoa" illoiksi. Toki lyhyen kotitreenin voi lähes aina tehdä, ei tosin keskiviikkona, joka tulee olemaan lähes 15h päivä ja päivän sisältö "kuormittava".

Uuden vuoden "lupauksissa" kirjasin itselleni tavoitteen tehdä liikuntasuunnitelman aina seuraavalle viikolle sunnuntaina. Eilen unohdin koko asian ja tänään kirjasin ylös itselleni sopivat jumpat kalenteriin ja kävin kalenterin läpi muutenkin.

Olemassa olevaa jumppasalijäsenyyttä olen pohdiskellut. Ennen joulua tuntui, että siellä tulee luvattoman vähän käytyä ja tuo käymättömyys stressaa. Kannattava käyntimäärä olisi 3xvko. Katson tuota  jumppasalijäsenyyttä kanssa helmikuulle ja jos tahti jatkuu samana täytyy tehdä radikaalipäätös. Paikassa ei ole vikaa vaan laiskiaisen jumppalaiskuudessa.

Tein päätöksen, että pidän jumppakassin autossa, niin on helpompi lähteä ex-tempore jumpalle tai vaikkapa kuntosalille, jos senkin pään saisi avattua.


Päivän syömiset
aamupala omena,
lounas tuorepuuroa (1/2 annos)
välipala tuorepuuroa (1/2 annos)
päivällinen lasagnettea ja porkkanoita
iltapala (itsellenikin arvoitus, jonka pitäisi ratketa aika pian)

Piti kaivella talven keskelle kesän kukkasia. Kesähelteillä voi vastaavasti vilvoitella pakkaskuvilla =D.

Mukavaa maanantaiehtoota!






Kommentit

  1. Ihania kukkaiskuvia lumituiskun keskelle! Ei aikaakaan kun onkin jo kevät ja kesä! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jejep, ens kuun jälkeen on jo maaliskuu ja siitä 3kk ollaan jo kesäkuussa :D.

      Poista
  2. Hieno ensimmäinen viikko! Yritin "masentua" moisesta pudotuksesta vs. oma paino, mutta päätin olla masentumatta, ja olla iloinen sun puolesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno asenne! Tulee niitä tännekkin viikkoja ettei tipu tai tulee peräti plussaa, silloin vaan pitäs muistaa nää onnistumiset.

      Poista
  3. Miten jotkut voi laihtua vielä näin Joulun tietämissä???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin eihän jouluaattoon ole enää kuin 346 päivää. 😀:?

      Poista
  4. Kevään ja kesän kukkaloisto tuottaa iloa talvellakin, näin kauniina kuvina. On todellakin viisasta laittaa jumppavarusteet heti kuntoon kun tulee kotiin ja on pessyt ne. Kaikki liikkuminen on hyväksi ja joskus vaihtelu on se mikä auttaa. Hieno tulos vaa assa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy tosiaan tehdä kaikki mahdollinen tuon jumppakynnyksen madaltamiseksi :).

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli