Siis hä, huomenna perjantai

Viikot tuntuvat menevän aina vain nopeammin. Eilinen sujui hyvin, mutta ihan rätti olin illalla, mutta se ei toisaalta ollut ihme ;) kun päivä oli pitkä ja positiivisella tavalla haastava.

Tänään on sitten ollut rouva hajamieli liikenteessä, on jätetty puhelinta kahvihuoneeseen ja jätinpä päivän päätteeksi oman ja työpuhelimen töihin. Piti sitten illalla kurvata ne hakemaan, ettei aamulla tarvi ennen seiskaa käydä kieppasemassa töissä. Nyt saan nukkua muutaman minuutin pidempään aamulla, vaikka aikainen lähtö onkin.

Tänään on jumppattu ja on pieni iltalenkkikin heitetty eli oikein tyytyväinen olen päivän liikuntaan.

Syömiset tänään on olleet rahkaa, kanasalaattia, graavilohisalaattia ja vastaleivottua vaaleaa leipää (auts, miten hyvää se oli oivariinin kanssa) ja illalla maistoin yhden siivun lapsen pitsasta, ihan luvan kanssa. Hyvää oli, mutta se pieni slice riitti. Söin herkun hyvällä omalla tunnolla ja koen etten tehnyt pahaa. Tämä on sitä mitä pyrin opettelemaan, ei kuureja vain herkkujen himmailemista, muttei totaalikieltäytymistä.


Kello ei ole vielä kymmentä, mutta nukkumatti tuntuu kovasti kutsuvan, ehkä olisi syytä ottaa kutsu vastaa... Hyvää yötä!

Kommentit

  1. Hieno tapa ja tavoite, maltilla hyvää tulee! Tavoitehan on löytää elämäntapa joka toimii jatkossakin, nauttia ja voida hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opetteluun menee varmasti pitkään, mutta jos se tie tuo pysyvämpi tuloksia on se kärsivällisyyden väärti.

      Poista
  2. Ihailtavasti jaksat väkertää erilaisia salaatteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ei ollut minun kätösistäni, mutta oli ns. kotitekoinen. Tuo graavilohi oli taivaallisen hyvää.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Hyvää ystävänpäivää