Kuulumisia

Laiskiainen on viettänyt hiljaiseloa blogissa kuin "in real life" toista viikkoa. Influenssa vei tosiaan laiskiaisesta voiton. Lämpöä oli 1,5 viikkoa ja vasta eilen oli ensimmäinen päivä jolloin tunsin itseni ihan oikeasti terveeksi (tai ainakin terveeksi kuin voin olla). Blogeja en ole jaksanut lukea, saati päivittää omaani. Melkein viikon makasin, nukuin ja söin. Teiniä lääkärissä käyttäessä tartuin innolla lääkärin sanoihin, että ei oo niin tärkeää, että syö terveellisesti, vaan että syö ja etenkin juo. Reilun viikon sitten makasin, yritin katsoa Netflixiä ja söin todella epäterveellisesti. Jep, te tiedätte mitä siitä seuraa... Rappio ja syöksykierre ainakin tällaiselle herkkuholistille.

Sairastamisen aikaan oli Runebergin päivää ja laskiaista. Palvelu kotona pelasi hyvin, kun surkeana huutelin sängyn pohjalta, niin kaupasta mulle tuotiin noita Runebergin torttuja, laskiaispullia, jätskiä, hamppoja ja muita herkkuja.
 

Runebergin päivän jälkeisenä maanantaina, lääkärissä käynnin yhteydessä kävin tankkaamassa ruokavarastoja. Samalla huomasin, että oli kaupassa Runebergin tortut mega-alennuksessa. Niitä sitten ostin "joka sorttia". Kaupassa oli Primulan, Vaasan ja Sinuhen torttuja. Kaikki oli syötäviä, mutta erityisesti tuo Sinuhen torttu oli rakenteeltaan oikein hyvä, eikä makukaan ollut paha. Lieko sitten suu ollut tuohesta, mutta mikään noista ei maistunut ihan siltä oikealta.


Viime viikolla en käynyt puntarilla, ei siinä taudin kourissa tullut asia edes mieleen. Tänään kävin ja jo ennakkoon tietämäni totuus oli edessä, kyllä paino oli +700g vuoden lähtötilanteesta eli edellisestä punnituksesta +1,6kg. Ei naurata, ei naurata yhtään.

Nyt täytyy vaan oppia tekemään taas niitä hyviä valintoja. 



Kommentit

  1. Pääasia, että selätit influenssan!

    VastaaPoista
  2. Sairaana ei laihduteta ja kuten Possu Munkki sanoi, pääasia että selätit influenssan! Ja nytkin taas aloittelet pikku hiljaa uudelleen, ettet sairastu uudelleen; vastutuskyky ei varmaan oo vielä parhaimmillaan, joten paras kun keräilet vielä voimia syömällä kunnolla, oikeata ruokaa tietenkin, mutta kunnolla, laskematta kaloreita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, mutta vähemmällä herkuttelulla olisin pärjännyt ;). Nyt tosiaan haen voimaa oikeasta ruuasta.

      Poista
  3. Kärsivällisyys meinasi taudin kanssa loppua.

    Tuo kuva on printattuna jääkaapin oveen 😄.

    VastaaPoista
  4. Nyt vitamiineja kehiin, kasviksia, marjoja ja hedelmiä, että saat vointisi kohenemaan. Kyllä se painokin siitä korjaantuu tervehtymisen myötä. Hilpeä kuva, todellakin, inspiroi myös minua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salaattiainekset lähti tänään kaupasta kotiin, kuten myös banaaneja, appelsiineja, kiiwejä ja omenoita ;).

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli