Maanantain jaarituksia

Muistin kuin muistinkin aamusta käydä vaakalla. Olin tyytyväinen tuohon pieneen pudotukseen, sillä viikonloppuna tuli kuitenkin syötyä aika hyvin. Niin se pudotus oli -300g. Edellisviikolla pudotus oli sama ja silloin harmittelin pudotuksen pienuutta, nyt olin samaan tyytyväinen, niin se ihmismieli on häilyväinen.

Kotiuduin tänään töistä ennen viittä ja olin kovasti lähdössä lenkille. Kuinka ollakkaan puhti loppui ennen kuin pääsin lenkille... Nukun todella harvoin päikkäreitä, mutta nyt otin vahingossa pikku päikkärit. Viime aikoina puhti on ollut aika low levelillä ja oon kärsinyt vilusta. No, kuumetta ei ainakaan ole, mitä lie verenkierron laiskuutta :D.

Huomenna on vuorossa lenkki kaveriporukan kanssa. Porukalla tulee varmasti lähdettyä lenkille, yksin lähtiessä on vain niin helppo jäädä kotiin, keksiä tekosyy jos toinenkin.

Päikkäreiltä herättyäni kävin lähikaupassa hakemassa täydennystä jääkaappiin, sinne sentään pääsin ;).  Ostoskorissa oli rahkaa, raejuustoa, leipää, mehua, salaattia, porkkanaa, nakkeja, maitoa ja muutama karjalanpiirakka. 

Tällaista tänään eli laiskiaisen malliin aika laiskasti :D.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli