Maanantain punnitus ja tiistain ponnistus

Hätäsimmät varmaan luulivat, että laiskiainen unohti punnituksen, mutta ehei... Punnituksessa näkyi, että sunnuntaina tuli herkuteltua runsaasti grillin antimilla, sillä välipunnitukset lupailivat melko mukavaakin tulosta. Viikon takaiseen pudotusta oli ruhtinaalliset -300g eli vielä miinuksella ollaan aloituksesta 3,2 kg, jos osasi oikein laskea. Ei kiva, mutta sillä mennään ja todettakoon, että suunta on nyt oikea.

Eilinen työpäivä venähti, enkä malttanut illalla enää lenkille lähteä. Puuhailin sisällä ja pihalla, mutta aktiivisuustaso ei räyttynyt. Muistin myös tehdä kyykyt, ne vaaditut 80. Uudesta tekniikasta huolimatta polvet ei tykkää kyykyistä, alkavat napsumaan kivasti. No, ongelma on onneksi ratkaistavissa siten, etten yritäkkään tehdä kaikkia kyykkyjä kerralla vaan teen ne useammassa erässä.

Tänään olin vuorossa reipas sauvakävelylenkki mukavassa naisporukassa. Matkassa oli melkoisia sporttimimmejä, joten laiskiainen puuskutteli peräjoukoissa, mutta selvisin kuin selvisinkin lenkistä kohtuu hyvin. Matkaa lenkille kertyi ainakin 9,5km. Täytyy sanoa, että nyt on voittajafiilis. Tällaisia lenkkejä lisää! Tosin kroppa voi huomenna hieman "ilkkua" venyttelystä huolimatta.

Tänään ole ollut aktiivinen ;).



Karkkilakkoa on nyt takana 29 päivää ilman yhtään repsahdusta. Perjantaina saan siis halutessani hiukan herkutella. Perjantaina onkin naisporukan ruokatreffit, jos vaikka suklaata jälkkäriksi :D.














Kommentit

  1. Ei kyykkyjä kannatakaan tehdä putkeen. Parempi, jos useamman kerran päivän mittaan nousee tuolista ylös ja kyykkää. ---on se niin helppo huudella neuvoja täältä tuolin pohjalta---

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli