Tästä se arki lähtee

Tänään oli oikein hyvä päivä töissä, sain asioita valmiiksi ja uusia asioita alulle. Mukavasti siis ollaan loman jälkeen päästy rytmiin. Huomenna on pitkä päivä, sillä menoa riittää aamu seiskasta ilta puoli yhteentoista, joilloin pääsen kotiutumaan. Tänään on siis tarvis mennä ajoissa nukkumaan, onneksi väsyttää. 

Jalan kanssa tarvitsee huomenna muistaa ettei ramppaa sen kanssa liikaa ja muistaa pitää sitääs välillä vähän koholla.

Tänään ruokailut meni oikein hyvin. Ennakointi ja suunnitelmallisuus vaan tuntuu olevan se juttu, nälkää ei vaan saa päättää yllättämään. Eväät tai suunnitelma missä ja mitä syö on syytä olla kirkkaana. Tänään herkuttelin take away thai-ruualla. Valmiit annokset toimii mulla paremmin kuin seisovapöytä, jossa syön itsni ähkyyn. Huomenna on vuorossa eväspäivä ja matkaan pakataan kanasalaatti, tuorepuuro ja välipaa.

Tänään "löysin" hyvän välipala makuyhdistelmän; cashew-pähkinät ja inkiväärin palat. Kaiken a ja o on oikea sekoitussuhde. Välipala ei toki oli kevyimmästä päästä, joten itselleni asettamaani max. kahden kourallisen sääntöä pitänee noudattaa tiukasti, ettei mopo lähde lapasesta.



Pihlajan marjoistakin voi päätellä, että nyt se syksy lähestyy kaikkine kiireineen. Mukavaa kiirettä työn, harrastuksen, opiskelun parissa, unohtamatta perhettä ja ystäviä.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli