I love sauna

Jihaa, kahden viikon saunakielto tuon operoidun silmän takia on päättynyt. Voisin saunoa vaikka joka ilta, mutta aina en viitsi yksin itselleni saunaa lämmittää. Käyn aina saunassa kun se vain on mahdollista. Eksoottisin saunapaikka on ollut Sambiassa ja todettakoon, että surkeimmat saunat on olleet Ruotsissa 😉. 

Kevään ensimmäiset tulppaanit on nyt hankittu. Pidän kukista ja ostan yleensä kukkakimpun vähintään kerran kuussa ja aina silloin tuo ukko-kultakin tulee kotiin kukkien kanssa. 


llalla herkuttelin parilla kourallisella rusinoita. Ne on hyviä ja terveellisempiä kuin karkit. Toki ilmankin olisi voinut olla...


Tänäänkin nautin takkatulesta... ja poikkeuksellisesti päiväunista. Kotiaskareita enempää en saanut aikaiseksi illalla. 


Tänään menen ajoissa nukkumaan. Huomenna teen vähintään kotitreenin tai no puolikkaan ainakin.






Kommentit

  1. Hyvä sauna on kiva. Huono saunakin menettelee. Jossakin sanottiin, että kolme taatelia päivässä pelastaa ihmisen kaikelta. Pitäiskö kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sauna on aina "."
      Tuota taateli aatetta en ole kuullutkaan, varmasti kokeilemisen arvoinen. Eikös se niin ollut, että jos ei veikkaa, ei voitta 😀.

      Poista
  2. Saunomme kahdesti viikossa ja se rentouttaa mukavasti taaten hyvät yöunet. Tulppaanit ovat kauniita ja nyt on niiden aika.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli