Erilainen kesä ja kohti syksyä

Kesä oli erilainen kuten edellisessä päivityksessä mainitsinkin. Perheen teini oli kuukauden päivät maailmalla ja hänen kotituessa meille tuli vieras maailmalta kuukaudeksi. Jouduimme ukkokullan kanssa ensi totuttelemaan kuukauden ajan kaksin oloon ja sitten uuteen perheen jäseneen. Molemmat sujui mainiosti.

Kiertelimme lomalla autolla pohjoisessa, kävimme jäämerellä asti. Pulahtamassakin kävimme vaikka vesi olikin vain about 7 asteista.


Kiertelimme myös täällä etelässä. Vieraan kanssa liikkuessa näkee tututkin paikat vähän eri silmin. 

Nyt talo on hiljentynyt, vieras lähtenyt maailmalle ja ukkokultakin on maailmalla. Teinin kanssa olemme ihmetelleet tätä hiljaisuutta.

Erilainen kesä on ollut myös sen suhteen, etten ole miettinyt yhtään syömisiäni. Jotain hyvää siinäkin on ollut, mutta pääosin huonoa. Toisin sanoen kesän aikana olen oppinut uusia tai palauttanut jo aiemmin unohtuneita huonoja tapoja. 

Elämäntaparemontti/-muutos olisi taas edessä, näin ei voi jatkua. Ruokailuista kun kadonnut tolkku kokonaan. Ärsyttää tämä tilanne. Hetken menee hienosti ja sitten taas rämmin entistä syvemmässä suossa. Luulen aina ratkaisseeni perusongelman, mutta ei se nyt ihan oikeasti siltä näytä. 

Kysymyksiä itselleni on paljon... 



















Kommentit

  1. Kuulostaa hauskalta kesältä - ja silloin kun on normaaliarjesta poikkeavaa elämää, niin silloin ei minun mielestä pohdita mitään ruokavalioita eikä muita sellaisia. Syödään sitä mitä on tarjolla ja kokeillaan uusia makuelämyksiä!

    Ylihuomenna alkaa syyskuu - lähdetkö mukaan suklaattomaan syyskuuhun? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä oli todellakin hauska. En murehtisi perinteistä lomaherkuttelua, mutta herkuttelu meni totaaliöveriksi, ahmimisen puolelle 😔. Nyt pienin askelin arkeen.

      Ehdottomasti lähden mukaan suklaattomaan syyskuuhun.

      Poista
    2. Jes, huomenna vielä viimeiset suklaat, niin sitten pärjätään hyvin. Tai oikeastaan; vedän sen verran takaisin, että mä aloitan jo huomenna (oon ollut jo tänään suklaatta, eilen söin...) ja syyskuun viimeinen päivän SAATAN syödä suklaata, kun oon reissussa ja joudun ehkä vietttämään päivän yksin käsitöitä tehden.
      Ellen saa jostain seuraa :)
      Mutta muuten Syyskuu Suklaatta, sovittu!

      Poista







  2. Hieno kesä sinulla.
    Jotain pitäisi minunkin tehdä. Nyt vielä en jaksa edes suunnitella, mutta kohta varmaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli