Valoa kohti

Viikonloppu on ollut oikein mukava oleilua, unta, hierojalla käyntiä, kotiaskareita, ystäviä, yhdessä oloa, ulkoilua ja hyvää ruokaa. Akkujen lataus tuli tarpeeseen vaikka perjantai työpäivä oli todella voimaannuttava.

Tänään havahduin toden teolla, että kuudeltakin on valoisaa ja kohtahan sitä siirretään taas kelloja. Valoa kohti siis mennään vauhdilla.

Tänään tuli testailtua ulkoillessa uutta objektiivia. Sen polttoväli 18 - 400, luku ei minulle oikeasti kertone mitään, mutta hyvin zoomaa. Minä vain räpsin  automaatilla ja perheen kuvaaja sitten miettii aukkoja tai jotain sellaisia 😂.

Tuo käpy- ja lintukuva on otettu järkkärillä, tulppaanit ja sushit ihan kännykällä. Kännykällä saa ihan kelpoisia kuvia.







Ps. Tunnustus Su'elle... sorruin suklaiden huutoon ja sun "tsemppaukseen". Olen omalta osaltani eilisen ja tämän päivän aikana syönyt itsekseni melkein koko levyn.






Kommentit

  1. Sortua saa paitsi sorretun voimaan;) Kaapisssa olevan suklaan huuto on joskus ylettömän äänekästä, oli aikoja (pari vuotta sitten vielä) etten todellakaan voi´nut ostaa suklaata kaappiin, nykyään saatan jopa unohtaa sen sinne.
    KAtsoitsko Uutisvuodon lauantai-iltana? Siinä oli väite että ruokakuvien ottaminen lihottaa joka sit piti paikkansa. Perusteluina tälle oli että jotta lautanen ja siis kuva, näyttäisivät mahdollismman hyvältä niin siihen laitetaan liikaa tavaraa. Mielipidettä? Olen kyllä huomannut että sun kuvissa saattaa olla vain osa lautasesta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sorretun voima on jäänyt maistamatta 😂.

      Uutisvuoto jäi katsomatta, mutta aika mielenkiintoinen näkökulma. Tunnustan sortuvani isoihin annoskokoihin, mutta en usko sen olen kuvien vika.

      Nuo "osalautaskuvat" johtunee pitkälti, että kuvan saa näin kivasti rajattua, en ainakaan tietoisesti ole ajatellut annoskoon peittämistä.

      Poista
  2. Ihanan positiivinen postaus. Tuli tarpeeseen. Minullakin olisi uusi kamera... en saa otetuksi käyttöön, kun on erimerkkinen eli erilainen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkästä aikaa oli tosi positiivinen fiilis. Välillä on ollut siipi hiukan maassa, onneksi vain vähän.

      Mä räpsin etupäässä kännykällä kun se on niin helppoa ja kännykkä on aina matkassa. Toisaalta kameralla saa zoomattua ihan eri tavalla.

      Poista
  3. Minäkin nautin tästä lisääntyvästä valosta. Aamuisin on mukava lähteä töihin ja illalla ehtii vielä valoisaan aikaan puuhastella. Lintusetkin sirkuttavat iloksemme.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli