Arjen iloja

Tänään pääsin korkkaamaan uuden kiukaan. Vanha alkoi vetelemään viimeisiä, yksi kolmesta vastuksesta oli jo luovuttanut. Mietin pitkään vaihdanko vain vastuksen, mutta vanha kiuas oli vanha ja uusi kiuas oli edullinen joten päädyin uuteen kiukaaseen. Samalla kertaa sähkäri vaihtoi myös muutaman nakuttavan lattia termostaatin ja lukon korjaaja kävi korjaamassa lukon. Vielä pitäisi tilata ilmalämpöpumpulle huolto. Miten nämä kaikki huollot onkin kasautuneet. 
  Juhlan kunniaksi oli oikein saunajuomaa, suosikkiani karpalolonkeroa. Maltillisesti otin vain lasillisen, vaikka enempikin olisi maistunut 😊.

Tänään kävimme myös työpäivän jälkeen juhlistamassa teinin hyvin mennyttä syksyn kirjoituksia hampurilaisella kun emme viikolla ehtineet. Keväällä meillä on toivottavasti juhlat edessä.

Huomenna olisi vielä ystävä pariskunnan hääjuhlat, joten viikonloppu menee herkutellen hyvällä ruualla ystävien kera, mutta ensi viikolla lupaan kautta kiven ja kannon aloittaa jänöilyn ja syödä niitä salaatteja edes viikon.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli