Joulukalentereita ja sapuskoja

Mun ruokavalio on koostunut tänään ja eilen salaateista, tortilloista ja iltapalarahkasta. Kuvassa on tämän päivän lounassalaatti, jossa oli lämmin- ja kylmäsavulohta. Salaatti oli tosi hyvä, mutta mielestäni se oli tosi kallis, 9 euroa. No, ehkä pääkaupunkiseudulla maksetaan lounaista enempi. Mulla on suurimmaksi osaksi töissä eväät kun en raatsi 7-8 € laittaa päivittäin työpaikkaruokailuihin.

Tänään söin perinteisem kaurapuuron, kaurapuuterin, siementen ja voisilmän kera. Se oli vaihteeksi oikein hyvää. Kotona teen yleensä vain tuorepuuroa ainakin viikonloppuisin ja töissä syön sitten joinain aamuina keitetyn puuron.
Tänään kävin katselemassa ja ostamassa hiushärpäkkeitä kampaukseen. Kaikkea kivaa löytyikin ja sattui vielä olemaan -25% alekin. Tuollaisia ihailin, mutta alesta huolimatta en raatsinut ostaa kaikkia.
Samalla sorruin ostamaan kaksi joulukalenteria, kun mulla ei ollut vielä yhtään ja toi toinen on teinin kanssa vähän niin kuin yhteinen ja ennen kaikkea kun halvalla sai...
  Tänään sain avata kerralla 4 luukku. Ensimmäisestä kalenterista eli käsi&jalkakalenterista tuli saippua, kylpypore,käsirasvaa ja kynsitarroja.
 
 ”Kynsikalenterista” tuli kivan värisiä kynsilakkoja, joten kyllä nyt kelpaa laikkailla.

Hih, huominen töitä ja sitten olisi koko loppuviikko vapaata.

Ps. Kiva tällä pädillä tehdäpäivitystä kun ei pääse rullaamaan mitä kaikkea on tullut kirjoitettua. No kirjoitusvirheiden määrä on vakio 😄.




.

Kommentit

  1. Pitäsiköhän minunkin mennä kalenterikaupoille? Mistäs minä sinut illalla tunnistan, kun telkkaria katselen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostin noi kalenterit kun ne oli niin hyvässä tarjouksessa. Normihinnalla en olis raatsinut ostaa.

      Puvussa on mustaa ja vähän ”väriä” 😄.

      Poista
    2. Olipa hyvä vinkki. Noita ei paljon ollutkaan ;)

      Poista
    3. Yllättäin muutama muukin oli mustissa 😀

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli