Monenlaista askaretta









Kävin ihmettelemassa vanhalla Arabian tehtaalla miten se on muuttunut ”kauppakeskukseksi. Yli 20v  sitten siellä vielä oli ihan oikeaa tuotantoa, jota jollain opintomatkalla kävimme ihastelemassa tehdaskierroksella. Arabian myymälässä oli kierrätyksen hengessä vintagemyynti hyllyjä. Saat tuoda vanhoja tarpeettomia Arabioitasi ja saat lahjakortin, jolla hankkia uusia ja mikä hienointa joku saa täydentää vintagelöydöillä astiastoaan. Ihastelin taas tuota keltaista Arabian Sunnuntai -astiastoa. Se olisi niin ihanan retro...

Samassa rakennuksessa ihastelin Finlaysonin myymälän kantoräsyä, joka on minusta huippukeksintö, joskin turhan kallis.


Viikonlopun onnistumisena mainitsisin valaisinprojektin josta suoriuduin ilman sähköiskua ja valokin vielä syttyi. Hetken pähkäilin mitä tehdä kun pistokkeessa on kolme johtoa ja sokeripalassa vain kaksi reikää.



Viikonloppuna kävin myös sienimetsässä kohtuu laihoin tuloksin, mutta tuloksin kuitenkin. Kyllä tuosta yhden supikkakeiton tekee. Liikunnan kannalta sieniretki oli oikeinkin hyvä.  
 
Mukavan viikonlopun jälkeen on mukava lähteä uuteen viikkoon.





Kommentit

  1. Neljäs kerta toden sanoo.... Tarkoitan tämän kommentin kirjoittamista; ihmettelin mikä on kun aina vaan katoaa kesken lauseen, mutta kas, päivitys oli taas laittanut touchpadin päälle ja sepä oli niin herkkähipiäinen, että lähes ajatuksesta otti osumaa. En pidä siitä ollenkaan, käytän ihan tavallista, tosin hännätöntä, hiirtä ;)

    Mutta siis olin sanomassa, että tuo kantoräsyn hinta, huh ja huh. Tuollaisenhan näprää viikonloppuna itsekin: kirpparilta räsymatto muutamalla eurolla ja jostain motonetista tai biltemasta tms. sidontaliinoja ja sitten ompelukone surraamaan.

    Sähköhommat onnistui sulta paremmin kuin meiltä; en vain ole vielä ehtinyt kertoa meidän kommelluksista ja apuun rientäneestä Heikistä :)
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin oli apua Heikistä 😄. Joka etänä opasti mitkä piuhat yhdistetään.

      Itse ajattelin samaa tuosta kantoräsystä. Jostain kestokassista nuo hihnat (tai sitten sidontaliinoista, kuten ehdotit) ja vanha räsymatto palasiksi, niin avot.

      Mukavaa viikkoa myös sinne ❤️

      Poista
    2. Ettei vaan ollut sama Heikki... :D

      Poista
    3. Maailma on joskus pieni, mutta liekö tällä erää, niin pieni 😉.

      Poista
    4. Mä en ole enää ihan varma, onko se sittenkään niin kovin pieni :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli