Tänään alkoi uusi työ

Tämä syksy on ollut muutosta ja kiirettä. Työnkuva ja nimike muuttui kesälomilta palatessa tai työkuva pysyi melkein samana, mutta työnmäärä melkein triplaantui kuin kahden kollegan työnkuva muuttui. Minä juoksin pääkolmantena jalkana koko syksyn ja muut ihmettelivät mitä tehdä. ”Ei menneet nallekarkit ihan tasan”.

Kun halusin muutoksen muutosta hain talon sisältä avoinna ollutta uutta tehtävää ja yllätyksekseni tulin siihen valittua. Entistä pestiäni, sitä elokuussa alkanutta, piti jatkaa alun perin vuoden loppuun ja pitää vanhat lomat pois, kun työaikajärjestelmä muuttuu uudessa pestissä, mutta viime viikolla kysyttiin ottaisinko uusia hommia vastaan jo nyt, ja minähän suostuin. Joulukuun lomailen alkuperäisen suunnitelman mukaan, mutta teen tämän 1,5 kuukautta uutta hommaa viraabelina eli ”palaan” joulukuuksi vanhaan hommaan loman ajaksi ja virallisesti uusi pesti alkaa 1.1.2020.

Miettikää koko joulukuu lomaa/vapaata eli kerrankin aikaa tehdä joulua ja paljon muuta (tai sitten vaan maata). Syksyllä on noita plussatunteja kertyi melkoisesti, joten ne kuittaantuu tuossa samalla. Tieto tuosta joulukuussa siintävästä lomasta on tsempannut viimeisen kuukauden kummasti.




Kommentit

  1. Intoa ja iloa uuteen työhön! Ihminen kaipaa välillä uusia haasteita ja kunnon loma vuoden pimeimpään aikaan kuulostaa sekin hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Uudet haasteet tuo työhön potkua. Loma ilahduttaa suuresti etenkin kun tiedossa on myös pitkä kesäloma 😄.

      Poista
  2. Onnea uuteen toimeen ja iloista joulukuun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Repu! Ennen oli tuntui, että odottavan aika on pitkä, mutta nykyään tuo aika viuhuu vauhdilla, jopa odottaessa.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli