On taaskin sunnuntai...

Kovasti soisin viikonlopun vielä jatkuvan, kun tämäkin viikonloppu monenlaisissa riennoissa. Ensi viikonlopullekin on puuhaa, mutta onneksi ainakin sunnuntai on kokonaan vapaa.

Tänään kuitenkin ehti ulkoilemaan ja perheen kanssa oli yhteistä aikaa. Maisema olikin tänään talvinen, vaikka vielä viikolla tassuttelin pihalla ”lipokkaissa.

Valinnoista... Opettelen kiireisessä arjessa valintoja. Välillä onnistuu välillä ei... Viime viikolla työreissulla ajattelin, että jotain muuta kuin salaattia ja päädyin ottamaan uuniperunan, ajattelin sen olevan ihan terveellinen vaihtoehto, kun siihen ihan saalaattiakin tuli. Kassa kysyi ”viher- vai raastesalaatti”. No minä ajattelin, että raastesalaatti olisi mukavaa vaihtelua, kunnes sain annoksen eteeni, sillä salaatti oli colesaw -tyyppinen. Ei sillä hyväähän se oli, muttei niin terveellinen vaihtoehto kuin vihersalaatti olisi ollut. Vuohenjuuston tilallekin olisi varmaan kannattanut ottaa kinkku yms. No, Nyt olen yhtä valintaa viisaampi.


 
Ystäväni ilahdutti minua ihanalla kukkakimpulla. Onnea on aidot ystävät ❤️.



Kommentit

  1. Ulkona syödessä on aina vaikeampi pysyä ruodussa, mutta toisaalta keho ei luule että pula-aika on tullut. Välillä on siis hyvä syödä vähän tukevammin, kunhan normaalisti valitsee kevyempiä vaihtoehtoja. Ruuan on tarkoitus olla nautinto, ei mikään kärsimys-kieltäymys vaan terveellinen ilo. Ihanat kukat sait iloksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskinta (ja ärsyttävintä) tässä oli, että yritin tehdä fiksun valinnan, en onnistunut. Laskin tämän ns. arkilounaaksi, jos olisi ollut kyseessä herkuttelu ulkosyöminen ei oisi yhtään haitannut.

      Poista
  2. Elämä on valintoja. Uuniperuna kuulostaa niin hyvältä, että taidan käydä hakemassa pussin perunoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuniperuna on hyvää. Seuraavalla kerralla otan kinkulla ja vihersalaatilla 😄. En ymmärtänyt, että raastesalaatti on automaattisesti ”soossisalaatti”.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli