Hyvää äitienpäivää!

Taas on muutava viikko vierähtänyt edellisestä päivityksestä... Mihin nämä päivät katoavat? Olin tämän viikon lomalla ja tuntui, että viikko vain humahti vaikken hirveästi mitään tehnyt. Ohjelmassa on ollut metsissä hortoilua ja kotoilua.

Kävimme vaeltamassa Repoveden kansallispuistossa, jonne olin halunnut jo pitkään. Kerrassaan upea paikka!
 



Olen harrastanut tomaatintamien ulkoiluttamista. Hetken luulin, että niille kävi ohraisesti, mutta vettä ja lämpöä, niin avot.

 


Neule etenee hitaasti, mutta varmasti...

Hyvää äitienpäivää!




Kommentit

  1. Mahtavissa maisemissa olet retkeillyt. Kaunis neule tulossa!

    VastaaPoista
  2. Vau mikä neule on tulossa!
    Repovesi on upea paikka, kävin siellä pari kertaa joskus kymmenisen vuotta sitten. Mentiin molemmilla kerroilla sitä vanhaa riippusiltaa pitkin, sitä joka nyttemmin hups vain yks kerta "romahti".
    Jo silloin ne pari kertaa (siis yhteensä neljä kertaa) sitä kulkiessani pelkäsin julmetusti. Mulla ei ole varsinaisesti korkeanpaikankammoa, mutta inhoan kulkea esim. portaita jotka on tehty siitä...mitä se nyt sitten onkaan, reikäisestä raudasta. Työpaikan hätäuloskäynti oli tehty niistä, kierreportaina, kiva.
    Niin, toisella kerralla Repovedellä piti vielä esittää TOSI rohkeaa, kun oli kaverin 6-vuotias tyttö mukana, jota piti rohkaista - olla itse reipas ja rohkea, vaikka pelotti niin pahukseen :D

    VastaaPoista
  3. Me käytiin juuri tuolla riippusillalla tai siis sillä uudella. Kuvia olen nähnyt siitä vanhasta riippusillasta, joka oli samanlainen kuin Karhunkierroksella oli.

    Tuo rohkeus on jännä tai siis se miten se ”kasvaa” jos pitää olla esimerkkinä muille.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli