Siirry pääsisältöön

Etätyöläiset tyyliä

Tänään(kin) oli etätyöpäivä ja useampi kamera auki Teams. 

Etätyö päivissä on se mukavuus, että voi vähän ”oikasta” pukeutumisessa.

Päivän outfit oli villasukat, lököhousut ja vähän siistimpi tunikamekko.Tänään oli huippupäivä kun saimme lapsukaisen loppuviikoksi kotiin ekaa kertaa muuttonsa jälkeen. Hiukan haikeana olen kuunnellut, kun ollaan puhelimessa jutelleet, että hän sanoo ”tässä oon just kävelemässä kotiin”… Täällähän se koti on. 


Kommentit

 1. Mukava pukeutuminen piristää työpäivää.

  VastaaPoista
 2. Todella hyvä työasu, lämpimät villasukat jalassa!

  VastaaPoista
 3. Tiedän tuon tunteen, vielä kymmenen vuoden jälkeenkin, kun lapsi sanoo kävelevänsä kotiin :) Mutta silti olen onnellinen, kun viimeinkin löysivät tyttöystävän kanssa yhteisen kodin ja muuttavat sinne kuun vaihteessa. Mutta hyvältä tuntui myös se, kun Poika kysyi joulun alla "saanko tulla jouluksi kotiin" <3. Ei sitten kyllä tullutkaan, meni anoppilaan ja hyvä oli olla sielläkin :)

  Muistan ajan kun etätyöt ei olleet kuin päivä silloin, toinen tällöin - ja kun ylipäätään olin töissä. Silloin ei ollut samanlaisia somepalveluitakaan kuin tänä päivänä, mutta meillä oli työpaikan sisäinen messenger. Tein kotona etäpäivää; yöpaita päällä, tukkaa pystyssä, teemuki kädessä, kun muistin, että auts, meillä on palaveri! Puhelinpalavereita oli kyllä ollut ennenkin, mutta jostain syystä nyt olikin joku videoyhteys tms. ja kun yhteyksiä ruvettiin availemaan, näin oman kuvani läppärin ruudussa! Olin saada halvauksen :D Äkkiä joku post-it lappu tms. kameran eteen ja kaverille messengerillä viesti "näkyykö mun kuva?" Vastauksena oli yhtä kauhistunut "ei näy, näkyykö mun?"
  Sitä sitten toimistolla seuraavana päivänä naurettiin katketaksemme - ja opittiin, että edes paita pitää vaihtaa ja tukka kammata, kun seuraavan kerran on etäpäivällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on parin vuoden aikana oppinut kaipaamaan hiukset (pääosin) Teamsiin, mutta monenlaista kommellusten on itselle ja Teams kumppaneille käynyt 😂.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuosi 2022 on startannut

Tämä vuosi 2022 tulee olemaan on mullistusten vuosi. Se on jo alkanut mullistuksia… Heti vuoden vaihteessa mun lapsi muutti opiskelupaikkakunnalle ja ensimmäiset päivät menivät muuttoteemalla. Todennäköistä on, että myös oma muutto tulee tänä vuonna eteen. Viritelmiä on, mutta tiedä niistä, ei auta kuin odottaa ja odottavan aika on tunnetusti piiiiitkä. Kaiken maailman lunastuspykälöitä sun muita on vastuksena… Viimeisen viikon olen ollut megalomaanisessa yskässä ja oon vaan maannut. Koronatesti näytti onneksi negaa. Hirvittää seuraavat kaksi viikkoa, kun niille on kasautunut tämänkin viikon työt.  Korona testiin oli melkein kahden tunnin jono. Jo ihan autossa istuminen meni maratonista. Tuossa kohtaa hiukan lohdutti, että samanmoinen jono oli takana. Ärsyttää myös tämä tavaran paljous ja raivaaminenkin tarvitsisi aloittaa, mutta nyt prioteettina on ensin tervehtyminen, sitten työsuman purku ja sitten vasta raivaus. Kuntokuurin aloittaminen jää suosiolla helmikuulle… Aloitin vuoden pur

Päivistä sekaisin ja monta muuta

Meillä oli tänään töissä kehittämispäivä. Oli tosi mukavaa olla työporukalla ihan livenä koolla. Se on nykyään niin harvinaista herkkua. Saimme hienosti tehtyä suunnitelmia ja asetettua yhteisiä tavoitteita. Hieno päivä! Lähtiessäni kotiin, olin niin perjantaissa ja huikkailin useammalle hyvät viikonloput. Kukaan ei palauttanut minua todellisuuteen. Autolla ajaessa koin herätyksen, ”kääk, tänään on torstai”. Tänään havahduin myös kahvin kallistumiseen. Olinhan huomannut, että hinta on noussut, mutta kun perinteinen ”kympillä kolme Juhlamokkaa” oli muuttunut kahdeksi järkytyin. Onneksi on vielä kahvivarastoja jäljellä. Tänään töissä oli herkkuruokaa, vuohenjuustokanaa ja bataattilohkoja Viime aikoina on tullut katseltua normia enemmän asunnon välitysilmoituksia ja tänään tein myös löydön. Talossa, jossa oli ensimmäinen ”oma” asunto oli vastaava yksiö myynnissä aww. Voi sitä aikaa, silloin olin villi ja vapaa tai jotain sinne päin. Tykkäsin asunnosta silloin tosi paljon ja siinä oli neli

Joku puhkuu ja puhaltaa

Huh, mikä puuskittainen tuuli on tänään melskannut. Sisältä sitä on tullut etupäässä seurattua 😀. Muutama pikku sähkökatko on päivän aikana ollut, mutta ne on olleet todella lyhyitä.    Kaupassa käydessä huomasin, että kauppoihin oli tullut uusi PepsiMax maku mango. Pitihän sitä ostaa ja maistaa. Tykkäsin mausta, se oli yhtä hyvää kuin CherryMax. Rasberry ja Lime versiot taas ovat olleet pettymyksiä.     Perus PepsiMax on ollut mielijuomaani limppareista jo vuosia, vaikkei sitä nyt määrällisesti viikossa paljoa tule juoduksikaan.   Tällainen aarre löytyi laatikoita penkoessa. Harmi vain, etten ole laittanut vuotta, jolloin kortin sain. Muitakin ihania aarteita löytyi ja varmasti vielä löytyy kun pengottavaa riittää.    Tuulesta ja tuiskusta huolimatta pihan tirpat on jaksaneet pitää kevät sirkutusta. PS. Muistakaa siirtää ensi yönä kelloja, vaikka olohuoneesta keittiöön 😂.