Etätyöläiset tyyliä

Tänään(kin) oli etätyöpäivä ja useampi kamera auki Teams. 

Etätyö päivissä on se mukavuus, että voi vähän ”oikasta” pukeutumisessa.

Päivän outfit oli villasukat, lököhousut ja vähän siistimpi tunikamekko.







Tänään oli huippupäivä kun saimme lapsukaisen loppuviikoksi kotiin ekaa kertaa muuttonsa jälkeen. Hiukan haikeana olen kuunnellut, kun ollaan puhelimessa jutelleet, että hän sanoo ”tässä oon just kävelemässä kotiin”… Täällähän se koti on. 


Kommentit

  1. Mukava pukeutuminen piristää työpäivää.

    VastaaPoista
  2. Todella hyvä työasu, lämpimät villasukat jalassa!

    VastaaPoista
  3. Tiedän tuon tunteen, vielä kymmenen vuoden jälkeenkin, kun lapsi sanoo kävelevänsä kotiin :) Mutta silti olen onnellinen, kun viimeinkin löysivät tyttöystävän kanssa yhteisen kodin ja muuttavat sinne kuun vaihteessa. Mutta hyvältä tuntui myös se, kun Poika kysyi joulun alla "saanko tulla jouluksi kotiin" <3. Ei sitten kyllä tullutkaan, meni anoppilaan ja hyvä oli olla sielläkin :)

    Muistan ajan kun etätyöt ei olleet kuin päivä silloin, toinen tällöin - ja kun ylipäätään olin töissä. Silloin ei ollut samanlaisia somepalveluitakaan kuin tänä päivänä, mutta meillä oli työpaikan sisäinen messenger. Tein kotona etäpäivää; yöpaita päällä, tukkaa pystyssä, teemuki kädessä, kun muistin, että auts, meillä on palaveri! Puhelinpalavereita oli kyllä ollut ennenkin, mutta jostain syystä nyt olikin joku videoyhteys tms. ja kun yhteyksiä ruvettiin availemaan, näin oman kuvani läppärin ruudussa! Olin saada halvauksen :D Äkkiä joku post-it lappu tms. kameran eteen ja kaverille messengerillä viesti "näkyykö mun kuva?" Vastauksena oli yhtä kauhistunut "ei näy, näkyykö mun?"
    Sitä sitten toimistolla seuraavana päivänä naurettiin katketaksemme - ja opittiin, että edes paita pitää vaihtaa ja tukka kammata, kun seuraavan kerran on etäpäivällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on parin vuoden aikana oppinut kaipaamaan hiukset (pääosin) Teamsiin, mutta monenlaista kommellusten on itselle ja Teams kumppaneille käynyt 😂.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli