Vuosi 2022 on startannut

Tämä vuosi 2022 tulee olemaan on mullistusten vuosi. Se on jo alkanut mullistuksilla…

Heti vuoden vaihteessa mun lapsi muutti opiskelupaikkakunnalle ja ensimmäiset päivät menivät muuttoteemalla. Todennäköistä on, että myös oma muutto tulee tänä vuonna eteen. Viritelmiä on, mutta tiedä niistä, ei auta kuin odottaa ja odottavan aika on tunnetusti piiiiitkä. Kaiken maailman lunastuspykälöitä sun muita on vastuksena…



Viimeisen viikon olen ollut megalomaanisessa yskässä ja oon vaan maannut. Koronatesti näytti onneksi negaa. Hirvittää seuraavat kaksi viikkoa, kun niille on kasautunut tämänkin viikon työt. 

Korona testiin oli melkein kahden tunnin jono. Jo ihan autossa istuminen meni maratonista. Tuossa kohtaa hiukan lohdutti, että samanmoinen jono oli takana.



Ärsyttää myös tämä tavaran paljous ja raivaaminenkin tarvitsisi aloittaa, mutta nyt prioteettina on ensin tervehtyminen, sitten työsuman purku ja sitten vasta raivaus.


Kuntokuurin aloittaminen jää suosiolla helmikuulle…

Aloitin vuoden purkamalla nostalgia ”revanssineuleen”, sillä silmukoiden määrässä oli tullut, joku aivopieru, kun näppäränä tyttönä teen etu-ja takakappaleen yhteen. Olin siis laskenut silmukoiden määrän väärin. Paidasta olisi tullut liian pieni minulle. 


Ennen ja jälkeen…

Kutoakaan ei tässä köhässä jaksa. Viihdykkeenä on iki-ihana PentuLive. Tänään olen mäyrystänyt kun ensimmäiset pennut lähtevät huomenna. Voi vain arvata kuinka haikeaa kasvattajalla on kun pennut pikku hiljaa lähtevät uusiin koteihinsa.




Kommentit

  1. Kuulostaa melkoiselta haipakalta tämä tammikuu sinulla.
    Koitahan saada yskä parannettua, että jaksat muutenkin, pidä huoli itsestäsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pöllö 🧡. Lepo on viikonlopun prioriteetti 1.

      Poista
  2. Mullistusten vuosi kuulostaa kivalta, jos mullistukset johtaa hyvään. Koeta toipua, mutta ihan rauhassa, ettei mitään jälkitauteja iske.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedossa olevat mullistukset johtavat hyvään. Ensimmäinen mullistus, lapsen muutto opiskelukaupunkiin ja oman elämän aloitus, on haikea, mutta näinhän sen kuuluu olla…
      ” Lainaa vain, lainaa vain
      Oi pienokainen, oot lainaa mulle hetken vain
      Toiveesi kannat maailmaan”.

      Tänään on jo parempi olo, vaikka köhityttää. Huomenna toivottavasti ”puhekone” on jo käynnissä.

      Poista
  3. No huh, melkoinen testijono. Tuli muuten mieleen, että miten autottomille tehdään koronatesti?? Söpö pentu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jono tosiaan oli melkoinen ja hassuintahan se on, että kaikille on oma aika jonoon. Hätäsektiot menee liian aikaisin jonoon ja kun ihmiset kuulee, että on jonoa ja aivot noidankehä on valmis.

      Testitelttaan pääsee myös kävellen tai pyörällä. Niillä keinoin olisi voinut mennä omalla ajallaan, ilman jonotusta, mutta itsellä ei antanut kunto myöten kumpaankaan. Jos vielä jouduin testiin selvitän lyhimmän reitin telttaan, kun sairaalan lisärakentamisen myötä reitit on menneet uusiksi.

      Pennut on ❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli