Hemmottelua ja väriterapiaa

 

Eilen fiilistelin ja tänään olen hemmottelut itseäni. Kävin pitkästä aikaa hierojalla ja ostin itselle kukan. Tiesin, että olin jumissa, mutta kuinka jumissa tajusin vasta hierojalla. Hieroja antoi vähän noottia… Ennen koronaa kävin hierojalla tai hieroja kävi kotona kuukausittain. 

Tänään havahduin omatekoiseen väriterapiaan. Väriä vaatteissa, väriä kotona… 

Tuo keltainen tulilatva oli päivän kukkaostos. 

Kliivia taas kukkii edelleen komeasti, vaikka muutama kukinto onkin jo tippunut.




Tänään oli kitaroiden huoltopäivä, minä olin lähinnä assistentti. Maailmalle lähtenyt lapsukainen oli jättänyt kitaransa kotiin, kun ne ei mahtuneet muuttokuormaan. Velipoika kävi hakemassa itselleen muutaman huonekalun meiltä ja vaihtoi samalla molempiin kitaroihin kielet. Kun käymme lomalla kylässä lapsukaisen luona viemme soittimet ja ”ämyrin” mukanamme. Lapsukaisen pianon saamme pitkäaikaissijoitukseen, joten hänen ei tarvinnut siitä luopua vielä tässä vaiheessa.

Ilta kului leppoisasti ja illan kruunasi uusintana tuleva RAID TV-sarja, jossa on aivan mahtavat näyttelijät ja upeaa dialogia. Lämmin suositus katsoa sarja, jos et vielä ole sitä katsonut. Tänään tuli telkkarista ensimmäinen jakso, mutta koko sarja löytyy YLE Areenasta.




Kommentit

  1. Hierojaa tarvittaisiin, mutta pitänee vain selviytyä omin neuvoin. Väriterapia piristää aina ja sitä on helppo hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tennispallot toimii hyvin apuna, kun availee selän ja jalkojen jumeja. Niillä olen monasti saanut pahimmat jumit hoidettua itsekseni. Kannattaa kokeilla!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli