Tarttis tehä, mutta

Viikonloppuna oli tarkoitus jatkaa raivausta, mutta tällaisella kelillä ei vaan millään malttanut.

No, minkä taakseen jättää sen edestään löytää…

Tänään olin mukana pilkillä ja tulipa itsekin testattua pilkkimistä laihoin tuloksin.

Kun kalaa ei saanut joutui turvautumaan kanaan. Tein banaanikanaa retro-ohjeella. Se oli taivaallisen hyvää, muttei nyt aivan keventämishengen mukaista ruokaa, kuten ei eilisen illan tapas-tyyppinen iltapala punaviinilasillisen kera.

Iloa ja alkavaan viikkoon!




Kommentit

  1. Onhan banaani ja kana molemmat terveellisiä ja punaviini. Ja pilkkiminen käy liikunnasta. Joten hyvin on mennyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asenne ratkaisee 👍. Tosiaan banaani on terveellistä ja eihän lasillinen punaviiniä voi olla pahasta 😁. Unohdetaan kerma, pekoni ja ne rasvaiset juustot 🙈.

      Poista
  2. Banaanikana kuulostaa herkulliselta, mutta pahuksen banaani kun ei sovi edes pieninä annoksina mun ruokatorvelle. "Liekehtivä ruokatorvi" pahastuu jo ajatuksestakin. Siispä kokeillaan kanaa ja omenaa.
    Pilkkinyt olen viimeksi....kamala sentään, melkein 45 vuotta sitten! Toinen mummola on kahden järven välissä ja toisella järvellä pidettiin näin keväällä pilkkikisoja. Pieniä järviä molemmat, mutta väkeä oli aina paljon ja siellä oli pikkulikkana hauska juoksennella kattelemassa ja kyselemässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa myös kokeilla appelsiini- tai mandariinikanaa. Useampi vuosikymmen on edellisestä pilkkikerrasta itsellänikin vierähtänyt. Lapsena olin isän matkassa pilkkikisoissa ja välillä meinasi kärsivällisyys pettää.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli