Jotain loman tapaista

Pääsiäispopparit  Tämä viikko on vapaata, se on jotain loman tapaista. Viikonloppu meni perinteiseen tapaan vauhdilla. Käytiin suurella kirkolla syömässä ja haettiin Ikeasta mökille verhotangot, mökkeiltiin, koeajeltiin autoa kierrellen maakuntaa ja ihan pikkusen kotoilinkin..


Istuttelin pääsiäispopparit eli maissin, mutta siemenet on ylivuotisia, joten saattaa olla, ettei ne lähde itämään. Maissit kasvaa nopsaan, joten muutamassa päivässä pitäisi näkyä kuin kävi.Pihan lintuystävät hiukan mököttävät kun Kurre Orava oli tullut aterioimaan. Heti kun Kurre lähti linnut hipsivät paikalle. 

. 

Maistoin ensimmäistä kertaa Ukkokullan kehumaa valkosipuli-homejuusto etanapannua, hyvää oli.

 Pietarinkadun iltamaisemaa.

 Repun ohjeistuksen mukaan kävin poistamassa orren linnunpöntöstä.

Sunnuntaina teimme pientä maakunta ajelua koeajolenkin sähköauto. Joutsenet bongasin Pulkkilan harjulla. Tiet on melkoisen veikeätä kunnossa näin keväisin. Maaseudulla ajaessa saa tuta mitä kelirikko on ja törmäsin uuteen liikennemerkkiin ja termiin pannejää. Googlesta piti hakea selitys pannejäälle. Puro- tai pohjavedestä aiemman jään tai maan pinnalle kerroksittain kertyvä, usein kyhmyinen jäämuodostuma”.


Vielä ei ole auton vaihdon aika, mutta oli todella mielenkiintoista ajaa vähän erityyppisillä sähköautolla kuin aiemmin.


Saas nähdä mitä kaikkea tässä viikon aikana ehtii. Tänään ohjelmassa ainakin autonhuolto.


Kommentit

 1. Pannejää on minullekin uusi sana. Kivankuuloinen.
  Paljon olet ehtinyt lomantapaisella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoli vasta lomantapaisen viikonloppu, viikollakin ehti 😁

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuosi 2022 yhteenvetona

Hitaasti

Perjantai höpinää