Siirry pääsisältöön

Lomantatapainen loppui ja arki alkoi

 Se aika, se vaan menee luja. Sillä varmaan kunto kasvaa kun se menee aina vaan nopeammin tai sitten minä hidastun.

Viikolla kävimme yön yli retkellä Porissa opiskelijalapsukaisen luona. Hänen luonaan minua odotti tammikuussa tilaamani lankapaketti ja sukkamitta. Näillä näkymin tunikan kutominen menee syksyyn, kun puuvillaneule on vielä kesken ja muutama muu projekti.

 
Mökillä loppui leipä ja ensi hätään tein pikasämpylöitä netistä löytämälläni ohjeella. Sämpylöistä tuli oikein hyviä eli pikasämpylät jatkoon.

Pakollinen lomavarvas kuva, hiekkaranta kuva oli jo

 Aamupalaa ulkona kun sää sen salli

Lisäilimme muutaman linnunpöntön illan hämärissä ja siirsimme telkänpöntön mielestämme parempaan paikkaan.


Pääsiäismaissi oli kasvanut just on time.

Iloa arkeen!

Kommentit

  1. Melkein kuin ulkomailta, nuo hiekkarantakuvat. Mutta niillä ei taida juurikaan linnunpönttöjä olla? En tiiä, kun en oo ollut koskaan rantalomalla, ulkomailla siis.
    Mä olen matkustanut aika vähän, siis harvassa paikassa. Roomassa ja Barcelonassa ystävien kanssa synttärimatkalla; jälkimmäisestä en muista mitään, kun Riesa vei muistot just siltä keväältä :( Sitten on muutama Tallinnan ja Tukholman reissu. Ja sitten siskon luona Britanniassa. Siihen ovat jääneet. En edes Norjan puolelle ole koskaan Lapin reissulla eksynyt :)

    VastaaPoista
  2. Hienot hiekkarannat on. Aamukahvit ulkona kuuluu kesään. Minä en vielä ole moiseen päässyt, vaikka sain parvekkeen siivottua.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuosi 2022 on startannut

Tämä vuosi 2022 tulee olemaan on mullistusten vuosi. Se on jo alkanut mullistuksia… Heti vuoden vaihteessa mun lapsi muutti opiskelupaikkakunnalle ja ensimmäiset päivät menivät muuttoteemalla. Todennäköistä on, että myös oma muutto tulee tänä vuonna eteen. Viritelmiä on, mutta tiedä niistä, ei auta kuin odottaa ja odottavan aika on tunnetusti piiiiitkä. Kaiken maailman lunastuspykälöitä sun muita on vastuksena… Viimeisen viikon olen ollut megalomaanisessa yskässä ja oon vaan maannut. Koronatesti näytti onneksi negaa. Hirvittää seuraavat kaksi viikkoa, kun niille on kasautunut tämänkin viikon työt.  Korona testiin oli melkein kahden tunnin jono. Jo ihan autossa istuminen meni maratonista. Tuossa kohtaa hiukan lohdutti, että samanmoinen jono oli takana. Ärsyttää myös tämä tavaran paljous ja raivaaminenkin tarvitsisi aloittaa, mutta nyt prioteettina on ensin tervehtyminen, sitten työsuman purku ja sitten vasta raivaus. Kuntokuurin aloittaminen jää suosiolla helmikuulle… Aloitin vuoden pur

Päivistä sekaisin ja monta muuta

Meillä oli tänään töissä kehittämispäivä. Oli tosi mukavaa olla työporukalla ihan livenä koolla. Se on nykyään niin harvinaista herkkua. Saimme hienosti tehtyä suunnitelmia ja asetettua yhteisiä tavoitteita. Hieno päivä! Lähtiessäni kotiin, olin niin perjantaissa ja huikkailin useammalle hyvät viikonloput. Kukaan ei palauttanut minua todellisuuteen. Autolla ajaessa koin herätyksen, ”kääk, tänään on torstai”. Tänään havahduin myös kahvin kallistumiseen. Olinhan huomannut, että hinta on noussut, mutta kun perinteinen ”kympillä kolme Juhlamokkaa” oli muuttunut kahdeksi järkytyin. Onneksi on vielä kahvivarastoja jäljellä. Tänään töissä oli herkkuruokaa, vuohenjuustokanaa ja bataattilohkoja Viime aikoina on tullut katseltua normia enemmän asunnon välitysilmoituksia ja tänään tein myös löydön. Talossa, jossa oli ensimmäinen ”oma” asunto oli vastaava yksiö myynnissä aww. Voi sitä aikaa, silloin olin villi ja vapaa tai jotain sinne päin. Tykkäsin asunnosta silloin tosi paljon ja siinä oli neli

Joku puhkuu ja puhaltaa

Huh, mikä puuskittainen tuuli on tänään melskannut. Sisältä sitä on tullut etupäässä seurattua 😀. Muutama pikku sähkökatko on päivän aikana ollut, mutta ne on olleet todella lyhyitä.    Kaupassa käydessä huomasin, että kauppoihin oli tullut uusi PepsiMax maku mango. Pitihän sitä ostaa ja maistaa. Tykkäsin mausta, se oli yhtä hyvää kuin CherryMax. Rasberry ja Lime versiot taas ovat olleet pettymyksiä.     Perus PepsiMax on ollut mielijuomaani limppareista jo vuosia, vaikkei sitä nyt määrällisesti viikossa paljoa tule juoduksikaan.   Tällainen aarre löytyi laatikoita penkoessa. Harmi vain, etten ole laittanut vuotta, jolloin kortin sain. Muitakin ihania aarteita löytyi ja varmasti vielä löytyy kun pengottavaa riittää.    Tuulesta ja tuiskusta huolimatta pihan tirpat on jaksaneet pitää kevät sirkutusta. PS. Muistakaa siirtää ensi yönä kelloja, vaikka olohuoneesta keittiöön 😂.