Lomantatapainen loppui ja arki alkoi

 Se aika, se vaan menee luja. Sillä varmaan kunto kasvaa kun se menee aina vaan nopeammin tai sitten minä hidastun.





Viikolla kävimme yön yli retkellä Porissa opiskelijalapsukaisen luona. Hänen luonaan minua odotti tammikuussa tilaamani lankapaketti ja sukkamitta. Näillä näkymin tunikan kutominen menee syksyyn, kun puuvillaneule on vielä kesken ja muutama muu projekti.

 
Mökillä loppui leipä ja ensi hätään tein pikasämpylöitä netistä löytämälläni ohjeella. Sämpylöistä tuli oikein hyviä eli pikasämpylät jatkoon.

Pakollinen lomavarvas kuva, hiekkaranta kuva oli jo

 Aamupalaa ulkona kun sää sen salli

Lisäilimme muutaman linnunpöntön illan hämärissä ja siirsimme telkänpöntön mielestämme parempaan paikkaan.


Pääsiäismaissi oli kasvanut just on time.

Iloa arkeen!

Kommentit

  1. Melkein kuin ulkomailta, nuo hiekkarantakuvat. Mutta niillä ei taida juurikaan linnunpönttöjä olla? En tiiä, kun en oo ollut koskaan rantalomalla, ulkomailla siis.
    Mä olen matkustanut aika vähän, siis harvassa paikassa. Roomassa ja Barcelonassa ystävien kanssa synttärimatkalla; jälkimmäisestä en muista mitään, kun Riesa vei muistot just siltä keväältä :( Sitten on muutama Tallinnan ja Tukholman reissu. Ja sitten siskon luona Britanniassa. Siihen ovat jääneet. En edes Norjan puolelle ole koskaan Lapin reissulla eksynyt :)

    VastaaPoista
  2. Hienot hiekkarannat on. Aamukahvit ulkona kuuluu kesään. Minä en vielä ole moiseen päässyt, vaikka sain parvekkeen siivottua.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli