Päänsärkyä ja parempi päivä

 Piru vie tätä päänsärkyä. Se tuli taas eilen ihan yllättäin. Eilen aamulla oli ihan semi ok olo ja kaboom ysin huitteilla särky alkoi ilmoitella itsestään. Himppasen ärsyttävä kaveri, se tulee ja menee. Onneksi oli etäpäivä, joten saatoin kokoustella ”päänsärkypipo” päässä, se tosin edellytti, ettei Teamsissa voinut käyttää kameraa. Yhden työkaverin kyllä säikyttelin 😂.

Eilinen päivä meni vähän puolilla valoilla, mutta sain kuitenkin kaikki palaverit hoidettua ja ruokkiksella saatoin maata lämpimällä kylppärin lattialla tennispalloilla selkäjumeja selvitellen. Jos olisi ollut ns. lähityöpäivä en olisi selvinnyt. Siitähän on uutisoitu, että monessa paikassa on sairauspoissaolo vähentyneet. Tässä lienee osa syy. 

Töiden jälkeen otin päikkärit ja uuden tropin (autocorrect meinasi kirjoittaa tuopin 😂), joten ilta meni ok. Tänään olo oli parempi mutta hiukan vielä juili. Tämä päänsärky meinaa alkaa olemaan jo hiukan häiritsevä. Tutkittukin sitä jonkun verran on, mutta vielä ei ole syytä löytynyt. Aluksi luulin, että kaikki johtuu hammassärystä, silmistä ja sitten lihasjumista, mutta yksi selitteistä vastausta ei vielä ole löytynyt. Lihasjumi kuuluu kuvaan, mutta se ei yksin taida olla syy.




Kommentit

  1. Varmaan hankalaa, jos ei varsinainen syy löydy ja noin paha päänsärky vaivaa. Epäilemättä etätyö on vähentänyt poissaoloja. Onhan se eri asia olla sairaana töissä kotona kuin lähteä työpaikalle. Eiköhän etätyö ole jäämässä monille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ainakin on paljon väkeä etätöissä silloin kuin se on mahdollista. Itsekin pystyn etäilemään aika paljon.

      On tosiaan hankalaa tämä päänsäryn selvittely. Pitää ruveta kirjaamaan asioita tarkemmin ylös ja tsekkaamaan onko jotain syy-seuraamus-suhteita.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli