Siirry pääsisältöön

Muutosta, kello käy

Toukokuu alkoi ja ”kello käy”. 

Asiat etenee hurjaa vauhtia ja Laiskiaisen muuttopäivä on varmistunut, toisin sanoen talo on myyty. Kaikki kävi lopulta yllättävän nopeasti, talo ei edes ehtinyt julkiseen myyntiin. Vaikka tässä on pitkin kevättä tyhjennellyt nurkkia, niin työtä riittää, että talon saa ajoissa tyhjäksi. 
Muistoja pompahtelee kaappeja penkoessa. Noilla Pikku Väki -ukoilla leikittiin paljon ja noilla kengillä tepasteltiin ensi askelia 21v sitten. Awww

Pahvilaatikoita on nyt hamstrattu ja niitä tartteis alkaa täytellä tosissaan. Ettei muutto menisi liian yksinkertaiseksi, niin uuteen kotiin pääse varsinaisesti asumaan vasta syksyllä, joten osa tavaroista pitää varastoida, osa tulee käyttöön mökillä ja osa menee kiertoon.

Eilen keittiön kaappeja tyhjentäessä selvisi, että noita banaanilaatikoita tarvitsee toinen ja varmaan kolmaskin mokoma lisää kun tyhjennettävää on. On hämmästyttävää kuinka paljon yhteen kaappiin saa tungettua tavaraa.

Joitakin huonekaluja, jotka eivät ”muuta” uuteen kotiin on jo lähtenyt. Ruokapöytä tuoleineen lähti Ukrainalaiselle perheelle, toinen sohva ja lapsen vanha sänky veljenpojalle. 

Vapaa-ajanvietto ongelmia ei ole hetkeen. Kun saa pahimman muuttorumba pitäisi tehdä remonttisuunnitelmia uuteen kotiin.

Tällainen aloitus täällä, miten siellä?

Kommentit

  1. Muuttaessa sitä huomaa, miten paljon kaikkea on. Minun ei toivottavasti tarvitse enää koskaan muuttaa, mutta kaappeihin olisi syytä kurkistaa tosi mielellä. Jospa taas kehittäisin jonkin systeemin.

    VastaaPoista
  2. Mitä saadaan, kun laitetaan yhteen 1 x pahan päivän varalle säästävät isovanhemmat, 1 pahan päivän varalle säästävä mummu (perinnönjaossa ainakin 7 lasta ja 5 lastenlasta sai kahviastiaston, jota ei oltu edes otettu paketista <3), 1 kaiken säästävä isä, 1 "jos tätä vielä tarvis" -isäpuoli, 1 "mutta kun tämä on.." -äiti ja 1 "mä sain nää halvalla" -anoppi?
    Jep. Pöllö ja Mursu, joilla oli tavaraa jo omasta takaa ihan riittävästi ja joille on vuosien aikana kertynyt sitä lisää ja joiden kohdalla tavaran määrää ei voi enää säädellä :D :D
    Me jo ehdotettiin kanta-asiakaskorttia jäteasemalle, mutta meille naurettiin.... ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuosi 2022 on startannut

Tämä vuosi 2022 tulee olemaan on mullistusten vuosi. Se on jo alkanut mullistuksia… Heti vuoden vaihteessa mun lapsi muutti opiskelupaikkakunnalle ja ensimmäiset päivät menivät muuttoteemalla. Todennäköistä on, että myös oma muutto tulee tänä vuonna eteen. Viritelmiä on, mutta tiedä niistä, ei auta kuin odottaa ja odottavan aika on tunnetusti piiiiitkä. Kaiken maailman lunastuspykälöitä sun muita on vastuksena… Viimeisen viikon olen ollut megalomaanisessa yskässä ja oon vaan maannut. Koronatesti näytti onneksi negaa. Hirvittää seuraavat kaksi viikkoa, kun niille on kasautunut tämänkin viikon työt.  Korona testiin oli melkein kahden tunnin jono. Jo ihan autossa istuminen meni maratonista. Tuossa kohtaa hiukan lohdutti, että samanmoinen jono oli takana. Ärsyttää myös tämä tavaran paljous ja raivaaminenkin tarvitsisi aloittaa, mutta nyt prioteettina on ensin tervehtyminen, sitten työsuman purku ja sitten vasta raivaus. Kuntokuurin aloittaminen jää suosiolla helmikuulle… Aloitin vuoden pur

Päivistä sekaisin ja monta muuta

Meillä oli tänään töissä kehittämispäivä. Oli tosi mukavaa olla työporukalla ihan livenä koolla. Se on nykyään niin harvinaista herkkua. Saimme hienosti tehtyä suunnitelmia ja asetettua yhteisiä tavoitteita. Hieno päivä! Lähtiessäni kotiin, olin niin perjantaissa ja huikkailin useammalle hyvät viikonloput. Kukaan ei palauttanut minua todellisuuteen. Autolla ajaessa koin herätyksen, ”kääk, tänään on torstai”. Tänään havahduin myös kahvin kallistumiseen. Olinhan huomannut, että hinta on noussut, mutta kun perinteinen ”kympillä kolme Juhlamokkaa” oli muuttunut kahdeksi järkytyin. Onneksi on vielä kahvivarastoja jäljellä. Tänään töissä oli herkkuruokaa, vuohenjuustokanaa ja bataattilohkoja Viime aikoina on tullut katseltua normia enemmän asunnon välitysilmoituksia ja tänään tein myös löydön. Talossa, jossa oli ensimmäinen ”oma” asunto oli vastaava yksiö myynnissä aww. Voi sitä aikaa, silloin olin villi ja vapaa tai jotain sinne päin. Tykkäsin asunnosta silloin tosi paljon ja siinä oli neli

Joku puhkuu ja puhaltaa

Huh, mikä puuskittainen tuuli on tänään melskannut. Sisältä sitä on tullut etupäässä seurattua 😀. Muutama pikku sähkökatko on päivän aikana ollut, mutta ne on olleet todella lyhyitä.    Kaupassa käydessä huomasin, että kauppoihin oli tullut uusi PepsiMax maku mango. Pitihän sitä ostaa ja maistaa. Tykkäsin mausta, se oli yhtä hyvää kuin CherryMax. Rasberry ja Lime versiot taas ovat olleet pettymyksiä.     Perus PepsiMax on ollut mielijuomaani limppareista jo vuosia, vaikkei sitä nyt määrällisesti viikossa paljoa tule juoduksikaan.   Tällainen aarre löytyi laatikoita penkoessa. Harmi vain, etten ole laittanut vuotta, jolloin kortin sain. Muitakin ihania aarteita löytyi ja varmasti vielä löytyy kun pengottavaa riittää.    Tuulesta ja tuiskusta huolimatta pihan tirpat on jaksaneet pitää kevät sirkutusta. PS. Muistakaa siirtää ensi yönä kelloja, vaikka olohuoneesta keittiöön 😂.