Muutosta, kello käy

Toukokuu alkoi ja ”kello käy”. 

Asiat etenee hurjaa vauhtia ja Laiskiaisen muuttopäivä on varmistunut, toisin sanoen talo on myyty. Kaikki kävi lopulta yllättävän nopeasti, talo ei edes ehtinyt julkiseen myyntiin. Vaikka tässä on pitkin kevättä tyhjennellyt nurkkia, niin työtä riittää, että talon saa ajoissa tyhjäksi. 




Muistoja pompahtelee kaappeja penkoessa. Noilla Pikku Väki -ukoilla leikittiin paljon ja noilla kengillä tepasteltiin ensi askelia 21v sitten. Awww

Pahvilaatikoita on nyt hamstrattu ja niitä tartteis alkaa täytellä tosissaan. Ettei muutto menisi liian yksinkertaiseksi, niin uuteen kotiin pääse varsinaisesti asumaan vasta syksyllä, joten osa tavaroista pitää varastoida, osa tulee käyttöön mökillä ja osa menee kiertoon.

Eilen keittiön kaappeja tyhjentäessä selvisi, että noita banaanilaatikoita tarvitsee toinen ja varmaan kolmaskin mokoma lisää kun tyhjennettävää on. On hämmästyttävää kuinka paljon yhteen kaappiin saa tungettua tavaraa.

Joitakin huonekaluja, jotka eivät ”muuta” uuteen kotiin on jo lähtenyt. Ruokapöytä tuoleineen lähti Ukrainalaiselle perheelle, toinen sohva ja lapsen vanha sänky veljenpojalle. 

Vapaa-ajanvietto ongelmia ei ole hetkeen. Kun saa pahimman muuttorumba pitäisi tehdä remonttisuunnitelmia uuteen kotiin.

Tällainen aloitus täällä, miten siellä?

Kommentit

  1. Muuttaessa sitä huomaa, miten paljon kaikkea on. Minun ei toivottavasti tarvitse enää koskaan muuttaa, mutta kaappeihin olisi syytä kurkistaa tosi mielellä. Jospa taas kehittäisin jonkin systeemin.

    VastaaPoista
  2. Mitä saadaan, kun laitetaan yhteen 1 x pahan päivän varalle säästävät isovanhemmat, 1 pahan päivän varalle säästävä mummu (perinnönjaossa ainakin 7 lasta ja 5 lastenlasta sai kahviastiaston, jota ei oltu edes otettu paketista <3), 1 kaiken säästävä isä, 1 "jos tätä vielä tarvis" -isäpuoli, 1 "mutta kun tämä on.." -äiti ja 1 "mä sain nää halvalla" -anoppi?
    Jep. Pöllö ja Mursu, joilla oli tavaraa jo omasta takaa ihan riittävästi ja joille on vuosien aikana kertynyt sitä lisää ja joiden kohdalla tavaran määrää ei voi enää säädellä :D :D
    Me jo ehdotettiin kanta-asiakaskorttia jäteasemalle, mutta meille naurettiin.... ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli