Vuosi 2022 yhteenvetona

Aloitin vuoden 2022 ensimmäisen blogikirjoitukseni…

”Tämä vuosi 2022 tulee olemaan mullistusten vuosi. Se on jo alkanut mullistuksilla…

Heti vuoden vaihteessa mun lapsi muutti opiskelupaikkakunnalle ja ensimmäiset päivät menivät muuttoteemalla. Todennäköistä on, että myös oma muutto tulee tänä vuonna eteen.”

En kuitenkaan tuossa vaiheessa tiennyt miten mullistava vuosi oikeasti tuli olemaan, ehkä onneksi. Lapsi muutti maailmalle (Satakuntaan) opiskelemaan ja jäimme Ukkokullan kanssa kaksin. Myimme omakotitalon ja ostimme asunnon kerrostalosta kaupungin humusta.

Lapsen uusi kotikaupunkiAvainten luovutus

Tuolla jossain Laiskiaisen uusi tupaMuutopäivän saldoa

Yli 15v omakotitalossa asuneena ja hamsterin sukuun kuuluvana tavaroiden paljous oli valtava. Tavaroita meniystäville, Ukrainan pakolaisille, kissakirpputorille ja niitä riitti vielä myyntiin kirpputorillekin. Tavaroita on edelleen liikaa ja laatikoita purkaessa laitan tavaroita kissakirpputorille vietäväksi. 1000-1500 palan palapelejä on useampikin ylimääräinen, kun lapsi ei niitä sitten mukaansa ottanutkaan. Niitä annan pois eli laita viestiä jos haluat palapelejä. 


Kirppistelyä
Oliko se ullakko noin iso?


Omakotitalo luovutettiin toukokuun lopussa ja pitkälle syksyyn asuimme mökillä, kun ei ollut haluja muuttaa putkiremontin keskelle. Vasta joulukuussa omakin remontti valmistui ja uuteen kotiin on päässyt asettautuminen pääsi alkuun. Laatikoita on purkamatta ja huonekalujakin toki uupuu vielä. Kesällä mittariin tuli puolivuosisataa, mitä ei tullut ihmeemmin juhlittua tai ajatus oli syksymmällä juhlia, mutta syksyllä oli niin paljon muuta ajateltavaa. 50v mammografiassa löytyi rinnasta rintasyövän esiaste, joka piti vain ”nipsasta” pois.Sittemmin se paljastui rintasyöväksi, siksi inhaksi HER2 positiiviseksi, joka onneksi ei ollut vielä ehtinyt leviämään. Leikatusta palasta löytyi 2 eri tyyppistä kasvainta. Hoitosuunnitelma muuttui hiukan järeämmäksi ja jäin hoitojen ajaksi sairauslomalle. 

Paketti leikkauksen jälkeen

  

Tämä paikka tuli tutuksi


Rinnan osapoisto ja sytot 5/6 ehti toteutua vuonna 2022. Pääosin kaikki on mennyt hyvin väsymystä, pientä pahoinvointia ja sytosumua lukuunottamatta.  Joulukuun alussa tosin iski sytoista johtunut neutropenia ja muutama päivä meni antibioottitiputuksessa osastolla.
Antibioottia, antibioottia

Joulun aika ja uusi vuosi meni yhdessä rakkaiden kanssa ❤️


Vuosi 2022 opetti kärsivällisyyttä ja auttoi entistä enemmän ymmärtämään hetkessä elämisen merkitystä. Hyvät ihmissuhteet ja aika läheisten kanssa on tärkeää. Yritän edelleen olla murehtimatta ja huolehtimatta pieniä asioita tai asioita ylipäätään joihin en voi itse vaikuttaa. Haahuilin paljon luonnossa, mutta suunnittelemani kuntoilu yms. kuuri jäi kaiken varjoon. Kutomiset jäi vähiin, etupäässä kudoin sukkia ja tein elämäni ensimmäisen pyllyttimen. Äänikirjoja kuuntelin 79 ja ”oikeita” kirjoja luin alle 10 kappaletta.

Tiivistetysti kevät puoli vuodesta meni muutto ja talon tyhjennys asioissa ja syksy puoli syöpähoitojen ja jaksamisen ehdoilla. 


Hyvää uutta vuotta 2023 Sinulle ja läheisillesi!Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hitaasti

Perjantai höpinää